Menu
Algemeen / Romantisch / Tips

Tips | 5x Unieke overnachtingen

Andere overnachtingen dan een gewoon hotel kunnen ontzettend leuk zijn, wij hebben onze top 5 van unieke overnachtingen op een rijtje gezet! Zo kun je nog inspiratie opdoen voor je komende reis.

Costa Verda, Costa Rica

Tussen het regenwoud van Manuel Antonio National Park en de Pacifische Oceaan is Costa Verde gelegen. Het Hotel heeft een unieke plek om te overnachten namelijk: een geupcyclede Boeing 727!

unieke overnachtingen
Foto credit: Costa Verde

Dog Bark Park Inn, Idaho, USA

Het unieke hotel die op een Beagle lijkt, vind jij in Idaho USA, tijdens je roadtrip kun je hier een stop maken, huisdieren zijn welkom met hun baasjes! De prijzen zijn niet te gek duur, je overnacht er al vanaf 130 Dollar per nacht.

Unieke overnachtingen
Foto credit: Dog Bark Park Inn

Meer informatie voor je reis door Amerika? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

Montana Magica Lodge, Chili

Door mensen gemaakt passend tot het regenwoud van Chili, vind je het hotel Montana Magica, in midden van de flora en fauna kun je versteld staan van de voorzieningen die het hotel heeft!

Whitepod Eco-luxury Hotel, Zwitserland

In de winter een winter wonderland om je heen hebben, en toch lekker knus zitten? Het Whitepod Hotel combineert eco en luxe samen tot een. Je kunt hier ontspannen of een van de vele activiteiten doen zoals: sneeuwschoen wandelen, Ski Touring of zelfs een hondenslee besturen!

Meer informatie voor een wintersport reis? Deze blogs zijn misschien interessant:

Het Arresthuis

In ons eigen kikkerland, in het centrum van Roermond is Het Arresthuis gelegen. De cellen zijn veranderd naar luxe kamers, ze hebben een top restaurant en faciliteiten zoals een sauna hebben ze ook: wat je wil je nog meer na een dag shoppen in het outlet?!

unieke overnachtingen
Foto Credit: Het Arresthuis

Wij willen deze rubriek graag uitbreiden en willen jullie mening horen. Waar hebben jullie je meest unieke overnachtingen gehad? laat je jouw reactie achter onder dit bericht?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.