Over travelgirls.nl Hét online reismagazine voor jonge avontuurlijke vrouwen

Travelgirls.nl is een online reismagazine voor jonge stoere vrouwen die graag op reis gaan. Dit online reismagazine inspireert en informeert vrouwen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun reis. Dat kan om reizen alleen gaan, om reizen met vriendinnen, een lange backpackreis of juist een reis met hun partner.

Hét online reismagazine voor jonge avontuurlijke vrouwen

Wat je reisplannen ook zijn, op travelgirls.nl vind je genoeg informatie over reizen voor en door vrouwen. Dit online reismagazine onderscheidt zich van andere online reismagazines doordat deze volledig op vrouwen gericht is. Verschillende aspecten van reizen komen aan bod, zoals informatie over veilig reizen voor vrouwen, maar uiteraard is er ook aandacht voor handige dingen om mee te nemen op reis of fashion. Ook op reis willen we er natuurlijk goed uit zien! Het online reismagazine richt zich op vrouwen tussen de 18 en de 35 jaar. Vrouwen die op zoek zijn naar avontuur of aan de start staan van hun eerste lange soloreis. Vrouwen die een baan hebben, maar in hun vrije tijd graag avontuurlijke reizen maken. Safari’s in Afrika, surfen op een vulkaan of hiken door het regenwoud.

Je vindt op travelgirls.nl geen informatie over all inclusive vakanties, maar des te meer over avontuurlijke bestemmingen of echte vrouwenbestemmingen. De rubriek Women Only richt zich op typische vrouwendingen, zoals bijvoorbeeld veilig reizen voor vrouwen, gezond op reis en hoe je er toch fashionable uit kan zien op reis. Dingen die voor mannen wellicht wat minder van belang zijn, maar die wij vrouwen toch echt net zo belangrijk vinden als het reizen zelf.

Navigeren door de website

Naast alle artikelen die je vanuit het menu makkelijk kunt bereiken, is het ook handig om via de wereldmap een kijkje te nemen. Je vindt hier alle artikelen die door middel van een pin op de juiste plek gezet zijn. Zo zie je in één oogopslag welke bestemmingen aan bod zijn gekomen. De bestemmingen zijn onderverdeeld in verschillende reisgebieden die zoveel mogelijk overeen komen met de werelddelen. Handig hè?

Zoek een reismaatje

Uniek aan onze website is de mogelijkheid om een reismaatje te zoeken (en te vinden) via ons forum. Op het forum is het mogelijk om per werelddeel een berichtje te plaatsen dat je een reismaatje zoekt. Het forum is pas gestart in september 2017, dus het kan zijn dat je niet direct een reactie krijgt. Achter de schermen doen wij heel hard ons best om meer bekendheid rondom het forum te creëren, dus ons advies is:

Let’s start the adventure. Find your travelbuddy!

Voor bedrijven

Ook als bedrijf bent u aan het goede adres bij travelgirls.nl. Voor reviews, persreizen en andere samenwerkingen verwijzen we u graag door naar onze mediapagina.