Menu

Over travelgirls.nl

Voor wie is Travelgirls.nl?

Travelgirls.nl is een reisplatform met blogs vol inspiratie en tips voor avontuurlijke reizigers. Geschreven door de Travelgirls. We inspireren en informeren je over reizen en de voorbereidingen hiervan. Wat voor reis je ook boekt. We proberen leuke reisgadget’s/artikelen voor je uit en schrijven reviews.

Elke Travelgirl heeft zo haar eigen schrijf en reisstijl. Er is er vast ook een die bij jouw wensen past.

Wie zijn wij?

Travelgirls.nl bestaat al een aantal jaren en is opgezet door gepassioneerde reizigers om andere reizigers te helpen om zo goed mogelijk voor te breiden op hun reis. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door ons, 3 avontuurlijke en enthousiaste dames: Lara, Simone en Ande.

Wij helpen jou graag met bijzondere reizen en praktische tips. We zoeken de mooiste/leukste routes voor je uit en zullen altijd dat stapje extra geven. Heb je een vraag over een bepaalde reis of land mail ons dan gewoon en we beantwoorden dit met al ons enthousiasme.

Navigeren door de website

Naast alle artikelen die je vanuit het menu makkelijk kunt bereiken, is het ook handig om via de wereldmap een kijkje te nemen. Je vindt hier alle artikelen die door middel van categorieën op de juiste plek gezet zijn. Zo zie je in één oogopslag welke bestemmingen aan bod zijn gekomen. De bestemmingen zijn onderverdeeld in verschillende reisgebieden die zoveel mogelijk overeen komen met de werelddelen. Handig hè?

Voor bedrijven

Ook als bedrijf ben je aan het goede adres bij ons. Voor reviews, persreizen en andere samenwerkingen verwijzen we u graag door naar onze mediapagina. Echter gaan wij niet zomaar elke samenwerking aan en moet het wel matchen bij onze doelgroep, zodat alles wat onze lezers lezen ook echt relevant blijft.