Over travelgirls.nl Hét online reismagazine voor jonge avontuurlijke vrouwen

Travelgirls.nl is een online reismagazine voor jonge stoere vrouwen die graag op reis gaan. Dit online reismagazine inspireert en informeert vrouwen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun reis. Dat kan om reizen alleen gaan, om reizen met vriendinnen, een lange backpackreis of juist een reis met hun partner.

Hét online reismagazine voor jonge avontuurlijke vrouwen

Wat je reisplannen ook zijn, op travelgirls.nl vind je genoeg informatie over reizen voor en door vrouwen. Dit online reismagazine onderscheidt zich van andere online reismagazines doordat deze volledig op vrouwen gericht is. Verschillende aspecten van reizen komen aan bod, zoals informatie over veilig reizen voor vrouwen, maar uiteraard is er ook aandacht voor handige dingen om mee te nemen op reis of fashion. Ook op reis willen we er natuurlijk goed uit zien! Het online reismagazine richt zich op vrouwen tussen de 18 en de 35 jaar. Vrouwen die op zoek zijn naar avontuur of aan de start staan van hun eerste lange soloreis. Vrouwen die een baan hebben, maar in hun vrije tijd graag avontuurlijke reizen maken. Safari’s in Afrika, surfen op een vulkaan of hiken door het regenwoud.

Je vindt op travelgirls.nl geen informatie over all inclusive vakanties, maar des te meer over avontuurlijke bestemmingen of echte vrouwenbestemmingen. De rubriek Woman Only richt zich op typische vrouwendingen, zoals bijvoorbeeld veilig reizen voor vrouwen, gezond op reis en hoe je er toch fashionable uit kan zien op reis. Dingen die voor mannen wellicht wat minder van belang zijn, maar die wij vrouwen toch echt net zo belangrijk vinden als het reizen zelf.

Navigeren door de website

Naast alle artikelen die je vanuit het menu makkelijk kunt bereiken, is het ook handig om via de wereldmap een kijkje te nemen. Je vindt hier alle artikelen die door middel van een pin op de juiste plek gezet zijn. Zo zie je in één oogopslag welke bestemmingen aan bod zijn gekomen. De bestemmingen zijn onderverdeeld in verschillende reisgebieden die zoveel mogelijk overeen komen met de werelddelen. Handig hè?

Contact opnemen of samenwerken?

Heb je zelf een specifieke vraag die je graag beantwoord zou willen zien kun je altijd een e-mail sturen naar info@travelgirls.nl. Ook bedrijven die op zoek zijn naar een platform om een specifieke doelgroep te bereiken kunnen een e-mail sturen of via social media contact met ons opnemen. Wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Onze sterke punten liggen vooral in de variatie die we kunnen bieden. Er zijn maar liefst 25 actieve bloggers die ervoor zorgen dat er dagelijks een nieuw artikel over reizen online komt op deze website. Daarnaast zijn we uiteraard actief op social media (Instagram en Facebook) en maken we toffe reisvideo’s en reisvlogs op ons YouTube-kanaal. Ben je benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail met meer informatie over uw bedrijf op info@travelgirls.nl. Een van onze redacteurs neemt dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. Onze statistieken en/of mediakit zijn altijd vrijblijvend bij ons op te vragen.

Let’s start the adventure. Go to travelgirls.nl!


travelgirls-nl