Menu

Samenwerken

Over Travelgirls.nl

Het online magazine travelgirls.nl wordt door 3 avontuurlijke en enthousiaste dames gerund die allemaal één passie gemeen hebben: reizen. Inmiddels heeft travelgirls.nl naast de 3 meiden ook wat gastbloggers die af en toe worden ingezet. Meer informatie over ons team is te vinden op deze pagina. Het online magazine is officieel gelanceerd op 1 januari 2017 en is inmiddels uitgegroeid tot een platform met groot bereik en een Instagram, facebook en youtube kanaal.

Statistieken

Travelgirls.nl is een populair platform en wordt veel gevonden via zoekopdrachten op Google. Op social media hebben we rond de 10.000 volgers (met name op Instagram en Facebook) en maandelijks hebben we rond de 30.000 views op onze website. De unieke bezoekers en het aantal views groeien nog iedere dag. De exacte cijfers zijn op te vragen via redactie@travelgirls.nl. Wij sturen je dan onze mediakit toe met daarin meer informatie over het platform, onze tarieven en samenwerkingsmogelijkheden.

Contact opnemen

Wat wij voor jouw bedrijf zouden kunnen betekenen? Onze sterke punten liggen vooral in de variatie die we kunnen bieden. Doordat we met verschillende meiden samenwerken is het vrijwel altijd mogelijk om een samenwerking tot stand te krijgen waarin we geheel aan de wensen voldoen. Onze kracht ligt echter wel bij de combinatie van ons 3en. Dit omdat we dan de beste content kunnen maken. Dat kan zijn in de vorm van een advertorial, een (social media) campagne, destination marketing, persreizen, het maken van reisvideo’s en reisfoto’s en nog veel meer. Ook werkt ons enthousiasme altijd erg aanstekelijk en onthouden mensen de 3 van travelgirls.nl sneller. Uiteraard valt alles te overleggen en kan je ook met 1 van ons een samenwerking aangaan.

Neem vrijblijvend contact op via redactie@travelgirls.nl om te zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden, zodat deze altijd aansluiten bij jouw wensen.