Samenwerken voor bedrijven en andere media

Over travelgirls.nl

Het online magazine travelgirls.nl wordt voor en door jonge vrouwen gerund die allemaal één passie gemeen hebben: reizen. Inmiddels bestaat travelgirls.nl uit zo’n twintig enthousiastelingen die zich fanatiek inzetten voor het online platform. Meer informatie over ons team is te vinden op deze pagina. Daarnaast heeft deze website sinds september 2017 een aparte plek om reismaatjes te zoeken en te vinden. We merken dat hier veel vraag naar is en zodoende hebben we deze mogelijkheid op onze website gecreëerd. Het online magazine is officieel gelanceerd op 1 januari 2017 en is voortgekomen uit andere populaire reisblogs (zoals Travel by San). Een groot deel van de meiden die schrijven voor travelgirls.nl hebben ook een eigen blog of houden zich anderzijds met reizen bezig.

Statistieken

Ondanks dat travelgirls.nl een vrij jong platform is, is het wel een populair platform. Op social media hebben we rond de 15.000 volgers (met name op Instagram en Facebook) en maandelijks hebben we rond de 30.000 views op onze website. De unieke bezoekers en het aantal views groeien nog iedere dag. De exacte cijfers zijn op te vragen via info@travelgirls.nl. Wij sturen u dan onze mediakit toe met daarin meer informatie over het platform, onze tarieven en samenwerkingsmogelijkheden.

C0ntact opnemen

Wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Onze sterke punten liggen vooral in de variatie die we kunnen bieden. Doordat we met veel verschillende bloggers samenwerken is het vrijwel altijd mogelijk om een samenwerking tot stand te krijgen waarin we geheel aan uw wensen kunnen voldoen. Dat kan zijn in de vorm van een advertorial, een (social media) campagne, destination marketing, persreizen, het maken van reisvideo’s en reisfoto’s en nog veel meer. Daarnaast zijn wij in het bezit van een 360 graden camera om 360 graden foto’s en video’s te maken. Het maken van dronevideo’s is uiteraard ook mogelijk, deze worden geschoten met een DJI Mavic Pro (4K). Neem vrijblijvend contact op via info@travelgirls.nl om te zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden zodat deze altijd aansluiten bij uw wensen.