Menu

Samenwerken

Samenwerken met Travelgirls.nl

Heb je interesse in een samenwerking? Leuk! Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je het beste contact met ons opnemen via redactie@travelgirls.nl

Wij kiezen zorgvuldig de merken uit met wie wij samenwerken. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat deze partij goed matcht bij de content van Travelgirls.nl.

Zijn wij een match? Tof! Wij denken graag mee over hoe wij jouw reisproduct/merk onder de aandacht kunnen brengen. Dan kun je denken aan advertorials, social media campagnes, persreizen, e-books en het maken van content voor eigen gebruik.

Statistieken

Veel reizigers bezoeken Travelgirls.nl n.a.v een organische zoekopdracht op Google. Dit betekent dat zij doelgericht op zoek zijn naar informatie over een bepaalde bestemming. Wil je meer weten over onze unieke bezoekers? Vraag dan onze mediakit op via redactie@travelgirls.nl

Doelgroep 

Onze doelgroep bestaat uit 60% vrouwen en 40% mannen. Het grootste gedeelte van onze doelgroep is tussen de 25 – 54 jaar oud. Zij houden van avontuurlijke reizen, goed eten en leuke uitjes en accommodaties. Meer dan 70% van onze lezers is Nederlands en 10% is Belgisch.

Samenwerken met Travelgirls.nl? Neem vrijblijvend contact op via redactie@travelgirls.nl om te zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden, zodat deze altijd aansluiten bij jouw wensen.