Menu
Gezondheid / Nederland / Romantisch

Nederland | Jezelf in de watten leggen in een privé wellness.

Ben jij ook ondertussen ‘Corona Moe’ en ben je toe aan even rust en wellness? Tja dat is lastig want alle wellness centra zijn dicht. Of toch niet? Heb je weleens gedacht aan een privé wellness? Ja echt het bestaat. We zeggen niet dat het goedkoop is, maar lekker is het wel! Wij delen onze ervaring.

Privé Wellness in ’t groen

Wij hadden er echt even behoefte aan, aan gewoon even helemaal niets. Even wat anders. Telefoon weg en bubbelen in een jacuzzi in de frisse boslucht en gewoon even voor ons uit staren. Wij kwamen terecht bij Spa Parel in ‘T groen in Moergestel. Ze bieden verschillende huisjes met privé wellness faciliteiten, en dan ook nog eens zeer compleet en luxe verzorgd. Je hebt t Boshuis, Het Veld, Bed & Wellness en de Hooiberg. Kies je favoriet en laat je onderdompelen in luxe!

privé wellness

Zen worden in de boslucht

Wij zaten dus in het huisje: ‘T Boshuis. Een huisje super prive een stuk het bos in. Het was een heerlijk luxe huisje met al een aangestoken haard toen we aankwamen, eigen parkeerplaats en jacuzzi, stoombad en sauna met bosuitzicht. Het was er super stil en heerlijk om echt even zen te worden. Je kan er van alles bij bestellen zoals tapas boxen, flessen wijn etc. Ze hebben ook een klein keukentje met minibar (op na calculatie) waar je iets van kan pakken. Wij hebben gekozen voor het lichte ontbijt en hadden zelf ’s avonds wat lekkers meegenomen. Bubbels aan en genieten!

Verder zit in het huisje echt de beste douche ever! Deze willen wij thuis ook wel! Heerlijk met wat Rituals producten die voor ons klaar stonden. Het huisje komt ook met een heerlijke grote hamam doek, badjassen en slippers. Je hoeft dus echt nergens aan te denken!

Wat kost da?

Sja, we zeiden eerder al, goedkoop is het zeker niet. Je betaald ook echt voor de totale luxe ervaring en dat je alles helemaal voor jezelf hebt uiteraard. Je kan de sauna huren voor een aantal uur of met overnachting. Alle tarieven vind je hier.

Conclusie

Ben je dus echt even toe aan wat anders en rust, je kan trouwens toch even niet reizen dus waarom niet al dat gespaarde geld eens uitgeven voor een ultieme ervaring? Wij raden het zeker aan en het doet je goed! Geniet ervan! Boeken kan hier.

Anderen vonden deze blogs ook interessant:

TRANQUILO | 3 TIPS VOOR EEN WEEKENDJE RUST
NEDERLAND | OVERNACHTEN OP HET STRAND!
NEDERLAND | DE LEUKSTE FIETSROUTE ROND VOLENDAM EN OMGEVING

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.