Menu
Nederland / Romantisch / Staycation / Tips

Nederland | Overnachten op het strand!

Op vakantie naar het buitenland zit er deze zomer wellicht niet meer in. Maar dat betekent niet dat je helemaal niet meer weg kan. Nederland heeft ook prachtige plekjes en ook al gaat half Nederland zometeen massaal in eigen land op vakantie, er zijn nog rustige plekken waar je kan verblijven. Zoals overnachten op het strand. Wij hebben een gouden tip voor je!

Strand van Zeeland

De stranden van Zeeland zijn niet voor niets benoemd tot een van de mooiste stranden van Nederland. Vooral omdat ze erg schoon zijn. Talrijke liederen zijn er ook over geschreven zoals het bekende, hier aan de kust van Bløf. Oké, de horeca is wat beperkter door het virus, maar ook zonder horeca kan je hier nog steeds genieten. Waai heerlijk uit, neem wat strand spellen mee, bezoek de leuke dorpjes op een fiets en geniet van de Zeeuwse zoute zeelucht! En wat dacht je van niet een dagje naar Zeeland, maar overnachten op het strand!

Overnachten op het strand. Word wakker met zeezicht

Zeeland barst van de vakantie parken, zoals al vele bekend zijn. Maar wist je ook dat je kan overnachten op het strand onder de boulevard van Vlissingen, zonder dat het de hoofdprijs kost?! Dit kan in een Beachroom van Pier 7. Deze luxe Beach rooms met privé terras geven je een ultieme strand overnachting. Wordt wakker met een zeezicht en geniet op je terras van de ondergaande zon.

De Beachrooms van Pier 7 bieden een heerlijke luxe en stressen kun je hier echt niet! Stap je veranda af en maak een heerlijke wandeling, lees een boek of ga het leuke centrum van Vlissingen in.

COVID-19 maatregelen

Per 1 mei mogen accomodaties in Zeeland weer gedeeltelijk open. Het is allemaal maar naar alles omtrent Corona, maar dit heeft wel een aantal voordelen voor jou.

  • Je mag überhaupt weer je huis uit en zoek een vakantie in eigen land.
  • Omdat niet alle rooms open mogen, heb je nu extra veel privacy.
  • Heerlijk rustig op het strand.
  • Nu 5% korting, omdat niet alle faciliteiten open zijn.

Pier 7 houdt zich netjes aan de regels en heeft ook maatregelen getroffen omtrent de hygiene van de rooms. In de periode van 1 – 20 mei verhuren zij enkel Beachroom nummer 1 (de 2-persoons Deluxe Beachroom) en Beachroom nummer 3 (de 2-persoons Beachoom).

Op deze manier is het maximaal aantal gasten, 4 gasten per nacht.
Tussen deze Beachrooms zit dus nog een Beachroom die niet wordt verhuurd. Extra privacy dus.

Voor aankomst wordt de Beachroom grondig schoongemaakt, tijdens het verblijf zal er geen dagelijkse schoonmaak plaatsvinden om eventuele verspreiding te voorkomen. Ze zorgen ook dat er voorafgaand aan het verblijf voldoende handdoeken, koffie en thee klaarliggen.

Tips voor eten en drinken tijdens je verblijf

Omdat de horeca faciliteiten wat beperkter zijn heeft Pier 7 een leuke lijst voor je samengesteld met tips over waar je tijdens deze tijd het beste je eten en drinken kan halen in Vlissingen. Bekijk de tips hier.

Nu korting op verblijf

Pier 7 heeft nu een kortingscode, omdat nog niet alle faciliteiten open zijn. Met deze code heb je 5% korting als je nu boekt! Vul de code boven in de pagina in en selecteer dan je gewenste datum. Let wel op er zijn dus maar 2 kamers open, dus deze zullen ook sneller verhuurd zijn.

Reserveren voor de beachrooms kan je via deze link. Klik hier.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tip over ‘overnachten op het strand‘ hebben en heerlijk op vakantie gaan in eigen land. Ook de Locals en de ondernemers van Nederland wat steun te bieden. Samen komen we deze crisis door en kunnen we allemaal weer op vakantie!

Meer lezen over tips in corona tijd? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

STAYCATION | 4 MANIEREN OM JE THUIS TE VERMAKEN IN TIJDEN VAN SOCIAL DISTANCING
STAYCATION | MUSEA VANUIT JE LUIE STOEL VIRTUEEL BEZOEKEN
TIPS | REISFILMS DIE IEDEREEN GEZIEN MOET HEBBEN
TIP | 5X LEUKE SPELLEN VOOR TWEE PERSONEN!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.