Menu
België / Duitsland / Europa / Frankrijk / Nederland / Tips / Workation

Center Parcs; op workation in Nederland

Center Parcs; even opladen. Dat is wat je wil tijdens je workation in Nederland. Een nieuwe omgeving waar je inspiratie op kunt doen en vanuit de ontspanning weer creativiteit vindt in je eigen vakgebied. Lara en Loren proberen samen regelmatig een workation te plannen. Eerder hielden zij hun workation in dit hotel in Breda. En nu dus in Center Parcs: de Vossemeren.

Workation bij Center Parcs; een heel goed idee!

1. Lekker dicht bij huis

Loren en Lara hebben beiden jonge kinder(en) en zijn daarom iets minder flexibel om een workation in het buitenland te plannen. Sterker nog, op deze trip ging het kroost gewoon mee! Terwijl de meiden aan het werk waren, gingen de mannen op avontuur in het park. Bij Center Parcs zijn de mogelijkheden eindeloos. Van lekker zwemmen in de Aqua Mundo tot uitwaaien in de natuur. Ieder park heeft iets unieks en bij Center Parcs de Vossemeren is dit Discovery Bay, waar kinderen kunnen ravotten als echte piraten!

2. Midden in de natuur

Alle parken van Center Parcs liggen in de natuur. Hierdoor kun je in je pauze lekker laagdrempelig de natuur in. Wij hadden een prachtige cottage aan het water. Zelfs onze korte koffiepauzes konden we zo in de natuur doorbrengen.

Het is ook leuk om meerdere cottages af te huren met je hele afdeling of bedrijf. Samen brainstormen in het Business Center, dan een leuke groepsactiviteit doen en daarna kan iedereen zijn eigen weg gaan. Er is voldoende te doen om te ontspannen, samen of alleen. In de avond ga je met het hele team uiteten om de dag af te sluiten. Een aantal parken hebben ook toffe groepsaccommodaties, variërend van 10 tot 20 personen.

3. Niets hoeft alles kan

Wij verbleven op Center Pars de Vossemeren en hier hebben ze, net als op alle parken, een breed scala aan restaurants. Vanuit je cottage loop je naar de Market Dome waar alle restaurants gevestigd zijn. Je kunt je verblijf zo luxe maken als je zelf wil. Wij genoten van een boodschappenservice. Bij aankomst stond er al een volle tas met spullen klaar. In de ochtend werden de verse broodjes aan de deur gehangen. Iedere dag iets anders; zachte en harde broodjes, een croissant en krentenbol, het kwam allemaal voorbij tijdens onze workation.

Center Parcs Workation

4. Gratis wifi

Stabiel internet is echt nodig om je workation in Nederland te laten slagen. In alle Center Parcs cottages is internet aanwezig. Tijdens onze business call hebben we wel onze eigen telefoon gebruikt, want hiervoor was het netwerk iets te zwak. Buiten dit belletje hebben wij heerlijk kunnen werken en was het internet goed.

Plan jouw Center Parcs verblijf op een van de vakantieparken in de natuur. Kies uit een van de 27 parken in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.