Menu
Nederland

Nederland | Een super leuk winteruitje!

De koude maanden zijn begonnen en we zijn geneigd om met een dekentje op de bank te blijven zitten en niets meer te ondernemen… Herkenbaar? Dit is super zonde want wij hebben het perfecte winteruitje voor je!

We Love Oldtimers

We Love Oldtimers is de naam van het bedrijf waar wij een gave oldtimer gehuurd hebben. Ze zijn gelokaliseerd in een grote loods in het midden van Nederland. Super handig ongeacht waar je ook woont. Ze hebben ruim 50 oldtimers waar je uit kunt kiezen. Neem vooral zelf even een kijkje op de website om een model uit te zoeken.

Er zijn verschillende avonturen die je met de oldtimers kunt beleven. Ze zijn te huur voor een dagje toeren, als unieke trouwauto, ter promotie van je bedrijf, of en dit is onze favoriet; de Oldtimer Escape room! Dit is de enige rijdende escaperoom van Nederland. Als je benieuwd bent wat ze allemaal in de showroom hebben staan dan kun je een kijkje nemen tijdens een van de open avonden, die twee keer per maand van 19:00 tot 21:00 georganiseerd worden.

Een perfect uitje

Bij We Love Oldtimers huur je een schattig T1 of T2 busje, kevertje, eendje, een dikke vette Porche, Mustang, mini Cooper of MG. Er is letterlijk voor iedereen een passende keuze te vinden. Ga samen met iemand gezelligs een dag op pad met een van deze wagens. Onderweg kun je stoppen waar en wanneer je wil. Er zijn verschillende routes beschikbaar of je kunt zelf ergens heen rijden.

Onze ervaring

Twee zwangere dames en een baby van 9 maanden in een kleine Volkswagen Kever die bekend staat onder de naam ‘Pink Lady’; je zou misschien denken dat het soort van onmogelijk is om dit allemaal in een klein autootje te krijgen. Toch paste het allemaal! Baby Kai kon voorin met zijn kinderzitje bevestigd worden middels een drie punts gordel. Hoogzwangere Loren hebben we voor de veiligheid en het ontbreken van airbags achterin gezet en Lara zat achter het stuur. We hebben 1 keer de verkeerde afslag genomen… Toen reden we met zwetende handen over de snelweg! We werden ingehaald door vrachtwagens want ‘Pink Lady’ heeft een maximale snelheid van 80km per uur. Maar buiten dit spannende momentje was het een super relaxte rit!

Je trekt behoorlijk veel bekijks als je in een oldtimer over de weg rijdt. Mensen zwaaiden de hele tijd naar ons of staken een duim op, hierdoor heb je de hele rit een grote glimlach op je gezicht.

De routes

Bij We Love Oldtimers hebben ze verschillende goede suggesties voor je rit. De meiden van Travelgirls.nl zijn eigenwijs en hadden nog een travel bucket list item om af te strepen namelijk Kinderdijk! Daarom zijn we met ons schattige roze autootje (het is echt een dropje!) via allemaal binnendoor wegen naar dit Zuid-Hollandse dorp gereden.

Onze conclusie van dit winteruitje; We Love Oldtimers is een goed georganiseerd bedrijf met enthousiaste medewerkers en heel veel mooie, unieke, stoere, schattige, ruige oldtimers. Rijden in een oldtimer is een ervaring die je een keer meegemaakt moet hebben!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.