Menu
Romantisch / Staycation

Staycation | 5x actieve spellen voor twee personen

Ben jij altijd op zoek naar leuke dingen om samen te doen maar wil je niet persé veel geld uit geven? In deze blog vind je 5 actieve spellen voor twee personen.

# 1 Darten

Zelfs in het kleinste appartementje is er wel een muur te vinden om een dartbord op te hangen. Bij de Decathlon scoor je al een prima instapmodel. Stel je voor: Onder het genot van een biertje en nootjes lekker thuis darten. Super knus en relaxt. Darten is een leuke afwisseling tijdens het borrelen en kletsen. Als je het serieus aan wil pakken dan van je op deze website alle spelregels voor verschillende dartspellen.

# 2 Tafeltennis

Of je nu op de camping bent of in het park in de buurt tafeltennis blijft een van de leukste actieve spellen om samen te spelen. Wij pakken altijd een setje en een balletje in als we gaan kamperen. Naast dat het een leuk spel is om samen te doen kun je het ook gemakkelijk met meerdere mensen spelen mocht de tafeltennistafel in het park al bezet zijn. The more the merrier!

# 3 Minigolf

“We zijn toch geen kleuters meer?!” horen we je denken, nee klopt. Herinner jij jezelf de laatste keer minigolf spelen nog? Bij ons roept het alleen maar warme gedachten op aan zonnige middagen met de familie en lekkende waterijsjes. Onze Travelgirl Lara gaat tijdens haar vakanties meerdere keren met haar vriend een potje minigolf spelen. Het blijft volgens ons een geniaal en actief spel!

# 4 Twister

Dit old school spel is een van de leukste actieve spellen die je zowel met twee als meerdere personen kunt spelen. Voordat je naar de winkel raced om er een te kopen check even of het niet gewoon nog bij je ouders op zolder ligt. Heb je een feestje? Twister is hilarisch nadat je een paar shots op hebt! Speel je het met twee personen dat moet je een beetje creatief zijn met het draaien van het bord.

# 5 Badminton

Echte Travelgirls houden van een goed potje badminton. Je weet wel dat spel waarbij je shuttel weg waait door de wind! Plus je kunt het veilig spelen op 1,5 meter afstand van elkaar!

Zijn deze spellen te veel buiten of toch té actief? Misschien vind je in deze blog wel het juiste bordspel voor twee personen. Wat is jouw favoriete actieve spel als je met twee personen bent?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.