Menu
Algemeen / Review

Travel gadgets | Privacy paspoorthoes van Spy-Fy

Waarschijnlijk ken je het wel. Je bent op vakantie in Verweggistan, je wil een scooter huren en het bedrijf vraagt om een kopie van je paspoort. Alles in je lichaam roept “NEE! Niet doen!”, maar je doet het toch, want je wil toch die scooter huren… Tijdens je dagtrip kun je niet 100% genieten want ergens kun je het niet helemaal loslaten… wat zijn ze nu met jouw paspoort gegevens aan het doen? In deze blog lees je de oplossing voor dit vervelende probleem!

Privacy paspoorthoes

Met de privacy paspoorthoes van Spy-Fy bescherm je jezelf op een goedkope en gemakkelijke manier tegen identiteitsfraude. In eerste instantie ziet hij er uit als een gewone paspoorthoes. Het is een lekker zacht design met aan de binnenkant ruimte voor een paar pasjes. de paspoorthoes is geschikt voor alle Nederlandse paspoorten uitgegeven na 2014. De paspoorthoes kost €24,95 dit is volgens ons in vergelijking met een gewone paspoorthoes een goede prijs.

Dit doet de hoes

De hoes dekt fraudegevoelige informatie af. Bedrijven kunnen nog steeds een kopie maken van jouw paspoort maar ze kunnen geen misbruik van maken van jouw gegevens. Als je op vakantie aan de lokale bevolking duidelijk wil maken hoe de hoes werkt dan kun je verwijzen naar de QR code op de onderkant van je paspoorthoes. Hier staat in 12 wereldtalen toegelicht wat de hoes doet en waarom er een beveiligingssticker op zit.

Privacy paspoorthoes

Zo gebruik je hem

Wanneer je door de douane gaat of een paspoortcontrole krijgt zul je de zegel van je hoes moeten halen. Anders kunnen autoriteiten niet zorgvuldig genoeg jouw identiteit controleren. Zodra je geland bent plak je een zegel aan de binnenkant op het plastic van je hoes. Vanaf dat moment kun je altijd zien of iemand jouw paspoort uit de hoes gehaald heeft. Indien je zegels op zijn kun je via Spy-Fy nieuwe bestellen.

Deze blogs kunnen ook interessant voor je zijn:

Als je op zoek bent naar meer manieren om je privacy te waarborgen dan ben je bij het Nederlandse bedrijf Spy-Fy aan het goede adres. Zij zijn namelijk ook de bedenkers van onder andere een handige webcam cover voor op je laptop. Zodat jij jezelf kunt beschermen voor mogelijke gluurders via de webcam.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.