Menu
Algemeen / Review

Review & winactie | Wander Garden: Webshop of Wanderers

Ken jij deze website al? Wander Garden is een webshop voor de reislustige mens. Wat je hier allemaal vindt en hoe je zélf kans maakt op een artikel uit de webshop, vertelt Travelgirl Nikki in de onderstaande blog. Lees dus snel verder!

Wander garden webshop

Wander Garden is een webshop speciaal gericht op mensen die niet genoeg krijgen van het reizen. Het biedt een breed assortiment van allerlei sieraden, kleding, paspoort-hoesjes, kaarten en schrijfboekjes.  Een gedeelte hiervan gaat over reizen, maar er zitten ook genoeg andere leuke spulletjes bij. Daarnaast zijn de spullen betaalbaar en is de webshop leuk aangekleed. Zeker een bezoekje waard dus!

Kettingen

Travelgirl Nikki mocht 2 kettinkjes uit de Wanderlust collectie van Wander Garden reviewen. De foto’s van deze producten zie je hieronder afgebeeld.

Deze eerste ketting genaamd ‘Wereldbol ketting antiek‘ is ouderwets, maar op een goede manier. Volgens Nikki is het mooiste van deze ketting is de wereldbol. Ook is de ketting wat langer dan normaal (70 cm) waardoor je het ideaal kan combineren met diverse jurkjes of blouses. De ketting is van een stevig materiaal en gaat daardoor lang mee.

De tweede ketting genaamd ‘Wanderlust ketting’, is gemaakt van een zilverkleurig materiaal en is wat kleiner dan de vorige (lengte is 30 cm). Ook is deze ketting wat fijner dan de vorige ketting. Hierdoor kan je het dragen bij elke gelegenheid maar valt het toch genoeg op!

Nadelen 

Wander Garden is een mooi aangeklede webshop met enkele leuke artikelen. Het enige wat ontbreekt, zijn méér reisgadgets. Gadgets zoals tassen of waterbestendige hoesjes voor je telefoon. Dat zou een leuke aanvulling zijn aan het huidige aanbod!

Winactie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Wander Garden? Dan zit je goed bij Travelgirls.nl. Wij mogen namelijk een waardebon weggeven van Wandergarden ter waarde van 15 euro!

Wat je hiervoor moet doen?

Doe dit uiterlijk 31 augustus 23.59u en wie weet ben jij de gelukkige! Niet getreurd voor de mensen die niet winnen… Je kunt natuurlijk altijd zelf een kijkje nemen in de webshop en misschien vindt jij hét artikel dat jij niet kan laten liggen. Alvast veel plezier bij het shoppen!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.