Menu
Tips

De vijf mooiste accommodaties op Airbnb

Sinds de komst van Airbnb is deze niet meer weg te denken uit de huidige reiswereld. Airbnb is een soort marktplaats voor mensen die hun huis aanbieden voor (een kortdurend) verblijf. Als reiziger kun je op de website op zoek gaan naar een toffe accommodatie die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben de hele website doorgespit en vertellen je wat de vijf mooiste accommodaties op Airbnb zijn!

Kuta, Bali (Indonesië)

Wauw… Gewoon wauw! Deze Southern Beach Huts zijn toch fantastisch? In het zuiden van Kuta vind je deze familie-vriendelijke huisjes met eigen badkamer en terras. Het is super schattig, het uitzicht is fantastisch en je zou hier toch nooit meer weg willen? Er is gratis WiFi een restaurant en je waant je echt even helemaal weg! Er is trouwens ook een zwembad en deze maak het plaatje helemaal af. Wanneer vertrekken we? Per hut mag je met twee mensen verblijven. De kosten? Vanaf €39 per nacht.

de mooiste accommodaties op airbnb

Oia, Santorini (Griekenland)

Wie aan Santorini denkt, denkt aan witte huizen die tegen een klif opgebouwd zijn. Een foto waar een fotograaf een moord voor zou doen. Hoe tof is het als je juist in zo’n accommodatie kan verblijven? En hoe mooi is het als je de zon langzaam ziet zakken, terwijl je met een glas champagne in de jacuzzi zit… Het Hector Cave House is zo’n accommodatie. Het is misschien wel een van de mooiste accommodaties op Airbnb. Vroeger werd het gebouw gebruikt als wijnopslag, maar vandaag de dag kun je er gewoon verblijven! Je kan er met maximaal vijf personen verblijven. Vanaf het terras heb je uitzicht over de vulkaan, de hoge kliffen en Thirassia Island. De kosten? Vanaf €295 per nacht. oia in santorini

Biscayne Park, Florida (Verenigde Staten)

Je verblijft in deze schattige cottage met maximaal twee personen. Het huisje staat in Biscayne Park in Florida. Het is een kwartiertje lopen naar het strand, maar je hebt een eigen zwembad in een tropische tuin. In de tuin staat een pergola en een tropische tiki hut! Bij de huurprijs zijn gratis fietsen, strandstoelen en parasols beschikbaar! Het huisje ziet er super girly uit en daar worden we vrolijk van. Toch? De kosten? €74 per nacht.

florida airbnb

Benque Viejo Del Carmen, Cayo (Belize)

Ben je niet zo van de standaard locaties, maar wil je juist wat avontuur? Dan is deze treehouse echt iets voor jou! Het ligt midden in de jungle van Belize. Het huis ‘hangt’ boven een waterval, hoe tof is dat? Er is overigens geen elektriciteit, maar met kaarsen kom je een heel eind. Je kan er met maximaal vier personen verblijven. De badkamer bevindt zich naast het huis. Je kan met een shuttle opgehaald worden op het vliegveld of met je eigen auto komen. Een 4×4 is dan wel nodig om er te komen. Je moet namelijk een groot deel over onverharde wegen. Verwacht geen luxe accommodatie, maar wel een perfecte get away locatie! De kosten? €65 per nacht.

belize

Valle d’Itria, Puglia (Italië)

Ooooh deze geweldige boerderij móét je echt gezien hebben! Wij werden super enthousiast van alle verhalen en foto’s en we vinden dat jullie dit echt met eigen ogen moeten gaan bekijken! De boerderij is al van vóór 1800 en je kan er vandaag de dag met vijf mensen overnachten. De boerderij ligt in het schilderachtige landschap van Valle d’Itria, waar je boerderijen, trulli en olijfbomen vindt. Er is geen zwembad, maar wel een super grote tuin waar je ’s avonds lekker kan barbecuen. Wij zien het wel zitten hoor, en jij? De kosten? Vanaf €79 per nacht.

trullo italie

De vijf mooiste accommodaties op Airbnb

Het is eigenlijk helemaal niet te doen, maar vijf mooiste accommodaties op Airbnb kiezen… Er zijn nog zoveel mooie accommodaties dat we er later misschien maar een tweede post aan moeten wijden… Heb jij ook al een toffe accommodatie op Airbnb gespot? Deel hem in de reacties! Wij verbleven zelf trouwens een tijd geleden ook op best een mooie locatie! Geen Airbnb, maar wel de moeite van het delen waard

Photocredits: alle foto’s komen van de website van Airbnb en zijn eigendom van de eigenaren van de accommodaties. 

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.