Menu
Review

Review | On a roadtrip – Ontdek Zuid-Europa met je (huur)auto

Roadtrippen is hot! Tijdens een autorit ervaar je de ultieme vrijheid en ontdek je mooie plekken die misschien normaal gesproken aan je voorbij gaan. Steeds meer reizigers kiezen ervoor om met de auto de wereld te ontdekken. Sunny Cars heeft daarom een boek uitgebracht in samenwerking met Mo’media: On a roadtrip – Ontdek Zuid-Europa met je (huur)auto. In dit boek worden zes autoroutes uitgelicht langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de leukste plekken. Routes door Spanje, Portugal, Kreta, Kroatië, Sicilië en Frankrijk staan hierin centraal.

Zomers feestje

Het is al een feestje om door dit boek te bladeren! Het bevat namelijk veel prachtige (Instagram-waardige) foto’s, waardoor je al helemaal in de vakantiesferen komt.

Sunny Cars heeft alle routes handig ingedeeld in drie of vier etappes. Deze etappes zijn mini-roadtrips die samen een grote rondreis vormen. Je kunt over elke etappe net zo lang doen als je wilt. Sommige zijn te lang om in één dag te doen, daarom staat er altijd het aantal kilometers bij vermeld. De geschatte reistijd incl. de tussenstops zijn ook terug te vinden.

Goed om te weten

Per autoroute geven ze je handige tips waar je in elk land op moet letten tijdens je reis. Wist je bijvoorbeeld dat je in Frankrijk een ongebruikte alcoholtest bij je moet hebben? En dat jonge bestuurders onder de 24 jaar in Kroatië zich moeten houden aan een lagere maximumsnelheid?

In het boek vind je ook tips voor de leukste restaurantjes, hotels en bezienswaardigheden. Als we toch een kleine kritische noot mogen geven, hadden er best nog wat meer van zulke leuke tips gegeven mogen worden.

Verder is het een heel handig pocket boek om mee te nemen op reis, zeker een aanrader!

Zelf zo’n roadtrip ervaren?

Het boek is verkrijgbaar via bol.com en in diverse winkels, zoals AKO en Bruna. Sunny Cars klanten kunnen van 1 juni t/m 30 november 2018 met de kortingscode uit het boek het aankoopbedrag retour ontvangen wanneer ze een auto huren bij Sunny Cars. Snel een roadtrip plannen dus!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.