Menu
Algemeen / Avontuur / Europa / Nederland / Review / Route / Tips

Review | Goboony, huur nu een unieke camper.

Een roadtrip, altijd een leuk idee. Maar waar begin je eigenlijk qua planning, met je locatie, met je camper? Waar vind je nou al die leuke unieke campers die je op insta voorbij ziet komen? Wij weten het en delen het!

#Meet Goboony

Goboony is een soort airbnb, maar dan voor campers. Mensen kunnen hier hun eigen camper opzetten en dat kan jij dan weer huren. Het voordeel hiervan? Het is veel goedkoper dan de meeste verhuurbedrijven en de kleine regels, zoals 150 euro borg, maken het alleen maar nog gemakkelijker.

#Hoe werkt het?

Het werkt eigenlijk hetzelfde als airbnb, je kan precies opgeven voor wanneer jij een camper nodig hebt en hoeveel slaapplaatsen je wilt en dan zoek je een leuke uit. Ook als je een specifieke camper in gedachte hebt kan je hier op zoeken. Je hebt altijd persoonlijk contact met de eigenaar van de camper. Die kan je natuurlijk het beste alle In’s & Out’s vertellen van zijn/haar waardevolle bolide. Ook de betaling loopt veilig via Goboony, zodat er niets geks kan gebeuren.

#Waarom?

Eigenlijk hoef ik dit niet uit te leggen toch? Want wat is er leuker dan een roadtrip in je eigen unieke camper?! Ik zeg gaan met die banaan! Je hebt zoveel vrijheid en je reis begint echt zodra je die camper instapt. Wij hebben dikke lol gehad tijdens onze Travelgirls on tour weekend met een oude Volkswagen T3. Deze camper was echt van alle gemakken voorzien.

Maar het is natuurlijk ook handig om eens uit te proberen mocht je bijvoorbeeld overwegen een camper aan te schaffen. Doe dan eerst een paar testritjes in verschillende type campers en kijk wat er het beste bevalt op vakantie.

Het leuke ook is dat je elke vakantie in een andere unieke campers kan slapen, dat is toch te leuk?! En nooit saai! Je steelt in ieder geval de show.

#Conclusie

Dus al met al de conclusie, boek nu nog jou roadtrip door bijvoorbeeld, Nederland, Finland, Frankrijk, Kroatie of gewoon door heel europa! Neem een kijkje op de website en kies alvast jouw favo camper uit! (slapen in een oude brandweerauto bijvoorbeeld?) http://www.goboony.nl

“Because home is where we park it ;)”

p.s. bekijk hieronder nog wat leuke momenten van onze Travelgirls.nl on tour roadtrip met deze toffe Volkswagen Westfalia T3 uit 1982.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.