Menu
Algemeen / Avontuur / Route / Spanje / Tips

Wijk af van de standaard route: neem een huurauto

Een vakantie plannen, er komen veel beslissing bij kijken. Wordt het een vliegvakantie, autovakantie of cruise? En eenmaal op de bestemming, hoe kom je op al die leuke verborgen plekken? Wij zijn grote fan van een huurauto. Je kunt je eigen plan trekken, stoppen wanneer je wilt,  je zit niet vast aan tijdschema’s van het openbaar vervoer en je kunt op de ‘bonnefooi’ plekken bezoeken die je tijdens je reis tegenkomt. Die plekken die jouw vakantie misschien nog nét wat mooier maken. De plekken waarover je vertelt als je terug bent en waar je niet zo 1,2,3 komt: de verborgen parels.

Wij verzamelden de 4 beste reiservaringen van onze travelgirls op reis met een huurauto voor je!

#Roadtrip Mallorca

Ervaring van Travelgirl Ande Smith

Het was geen roadtrip waarbij we elke nacht ergens anders sliepen, maar we hebben wel het hele eiland gezien. Met dank aan de huurauto! We hebben van tevoren goed gekeken naar het landschap en kwamen erachter dat een 4×4 en/of een automaat geen overbodige luxe zou zijn, met alle bochten en bergen. We kwamen uit op een Mini Countryman die we bij Sunny Cars hebben gehuurd. Hier hebben we veel plezier van gehad!

Via instagram zochten we naar verborgen parels en leuke dorpen in Mallorca. De huurauto bracht ons hier erg comfortabel heen en zo hebben we vanaf een vaste standplaats toch het hele eiland gezien. We zijn zelfs op 1 dag van het meest noordelijke puntje, naar het westen van Mallorca gereden en daarna nog even naar het oosten om weer in het midden van Mallorca uit te komen. Met het openbaar vervoer zou dit niet haalbaar zijn!

Wil je alle in’s en out’s van deze roadtrip lezen? Lees dan de volledige blog hier!

#Roadtrip Kroatië

Ervaring van Travelgirl Larissa Beekhuis

Wat een enorm gevoel van vrijheid hebben wij gehad met de huurauto van Sunny Cars tijdens onze vakantie in Kroatië! Omdat wij een huurauto tot onze beschikking hadden, hebben we de meeste prachtige landschappen en mooiste kustlijnen kunnen bezoeken.

Dankzij de huurauto van Sunny Cars hadden we de mogelijkheid om ook bijzondere, niet-toeristische plekken te bereiken, wat fantastisch was! Ook was het erg relaxt rijden omdat we wisten dat we volledig verzekerd waren via Sunny Cars. Gelukkig zijn er geen gekke dingen gebeurd en hebben wij een geweldige roadtrip gemaakt door Kroatië!

Wil je meer tips over een auto huren bij Sunny Cars? Lees alles in deze blog!

# Roadtrip op Corfu

Ervaring van Travelgirl Catheleyne Creusen

Ik plan mijn vakanties niet altijd ver van tevoren en dat gold ook voor deze. Drie dagen van tevoren de vlucht geboekt en eenmaal op Corfu besloten we dat een huurauto best wel leuk zou zijn om wat meer van het eiland te zien. We maakten dus een last minute reservering bij Sunny Cars, wat gelukkig geen enkel probleem was. Met de auto hebben we het hele eiland over gereden, van noord tot zuid en weer terug.

We bezochten vooral afgelegen stranden en dorpjes met authentieke Griekse restaurantjes. Op de laatste dag waren we per ongeluk iets na sluitingstijd terug om onze huurauto weer in te leveren, oeps! Maar het personeel stond ons gewoon met een glimlach op te wachten. Omdat we zo aan het stressen waren, vonden we dat een super fijne ontvangst. Al met al zouden we Sunny Cars zeker aanraden als je lekker van roadtrippen houdt!

# Roadtrip op Ibiza

Ervaring van Travelgirl Lara Hermse

Dit eiland is niet ideaal om te bezoeken met alleen het openbaar vervoer. Romantisch met een scooter over het eiland kan, maar wij raden het om veiligheidsredenen niet aan. Onze huurauto van Sunny Cars maakte dit alles erg gemakkelijk. Vanaf het vliegveld waren we binnen 15 minuten bij ons hotel. Geen gare shuttelbus of dure taxi maar onze eigen Renault die er bijna als nieuw uitzag.

Volgens ons is dit een absolute must! Ibiza heeft veel verschillende landschappen, waardoor een huurauto een goed idee is. Ook kan je op deze manier bij de mooiste baaitjes komen en natuurlijk vanaf boven met je auto mooie shots maken!

Lees hier de hele blog met tips voor de leukste plekken in Ibiza.

Welke roadtrip is jouw volgende vakantiebestemming? Laat het ons weten in de comments! 

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.