Menu
Nederland / Tips

Tips | populaire hotel aanbiedingen van dit moment

Ben jij op zoek naar een mooie aanbieding voor een overnachting in eigen land? Wij selecteerde onderstaande hotel aanbiedingen voor jullie! In deze blog hebben we gekeken naar een leuke hotel aanbieding (op het moment van schrijven, actuele prijzen vind je onder de links) in combinatie met een leuke stad of activiteit.

Hotel Mastbosch Breda

De Parel van het zuiden is volgens ons toch echt het gezellige Breda. Deze stad bruist van het leven! Slapen kun je nabij het centrum in hotel Mastbosch Breda voor €82,50 per kamer per nacht. Een weekendje in Breda is gewoon genieten!

Hajé Waterlodges – de Aalscholver

Vanuit Lelystad ben je binnen een half uur (zowel met de auto als met de trein) in de verrassend leuke stad Almere! Vanuit dit hotel loop je zo de Oostvaardersplassen in waar je kunt genieten van échte Nederlandse natuur. Wil je jezelf voorbereiden op deze trip kijk dan de film de Nieuwe Wildernis. Wij zijn fan van dit schattige hotelletje aan het water.

Boutique hotel Texel

Wil je even uitwaaien in Nederland dan is Texel een heerlijk eiland om het gevoel te hebben dat je écht even weg bent. Het is niet perse goedkoop maar de beste deal scoor je hier. Het Boutique hotel op Texel is van alle luxe voorzien en prachtig gelegen op loopafstand van het strand. Leesvoer: Deze bezienswaardigheden mag je niet missen als je op Texel bent.

Hotel Courage in Nijmegen

De beste deal in de toffe stad Nijmegen scoor je bij Hotel Courage, gelegen aan de Waalkade. De Waalkade is in Nijmegen volgens ons de beste plek om te overnachten. In Nijmegen hop je van terras naar terras, de zonnigste terrasjes vind je aan de Waalkade. Na een dagje wijnen kun je zo je hotel bedje inrollen. Wij hebben voor jou de beste lunchrooms op een rijtje gezet.

Voor deze en andere hotel aanbiedingen kijk je voor een volledig en actueel prijzenoverzicht op deze website.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.