Menu
Europa / Nederland

Nederland | De must-do uitjes

Vakantie vakantie vakantie, dat denken we als de maatregelen veranderen. We willen massaal met vakantie. Maar een staycation en toch toerist zijn in eigen land is net zo leuk. Wij hebben 7 leuke uitjes voor een vakantie in Nederland op een rijtje gezet. Misschien zit er iets tussen voor je meidenweekend, vakantie met familie of partner?

#1 Volendam

Een trip naar Volendam is een echte aanrader. Wees een échte toerist en ontdek het oude vissersdorp. Het stadje staat bekend om de vishandel, de klederdracht en het oerhollandse karakter. Wij waren er een redactie weekend en hebben ontiegelijk genoten van het lekkere eten, de e-scooters tour en een meidenweekend!

#3 Renzy Twizzy tour door de bollenstreek

Met een Twizzy, een tweepersoons E-voertuig door de bollenstreek rijden! Je krijgt een GPS en audiogids erbij.

#4 Ga wadlopen

Wadlopen. Je vindt het waarschijnlijk vreselijk óf fantastisch. Wadlopen is leuker als het zonnig en warm is, dat zal niemand ontkennen. Maar ook tijdens regen kun je de grootste lol hebben

Wadlopen

#5 Scooter tour door de heuvels van Limburg

de Limburgers zijn toch zo gezellig! Een weekend touren met een scooter is toch een perfecte manier om meer zien. Je hoeft helemaal niet naar Frankrijk of Italië om door de wijnstreek te rijden.

#6 Leer een nieuwe hobby aan zee

Misschien kun jij in het weekend met de meiden, partner een nieuwe leuke hobby leren. Wij kunnen Kiten aanraden: je bent aan zee en sportief bezig!

#7 Ga buggy rijden op de Veluwe

Ga op verkenning op de Veluwe met een stoere buggy! Een route langs de mooie plekken op de Veluwe. Neem een rugzak met snacks mee en gaan met die banaan.

overnachten

Zodat jij ook meteen van alle nieuwe indrukken en inspanningen kunt ontspannen. Zijn dit de perfecte vakantieparken in Nederland, dit wil je zeker deze zomer… of volgende!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.