Menu
Nederland / Staycation

Nederland | 5 redenen waarom jij De Stallen in Purmerend niet mag missen

Of we het nu leuk vinden of niet: op het moment kunnen we minder makkelijk en ongedwongen buiten Nederland reizen dan voorheen. Maar: juist in dit tijdperk biedt Nederland ook genoeg tofs! Bovendien is deze periode hét moment om nieuwe, warme restaurants en plekken te ontdekken. Wij geven alvast het startschot met deze hotspot in Purmerend. In het centrum van Purmerend kun je lekker eten, borrelen én genieten van alles wat dit restaurant te bieden heeft. In de zomer, maar óók in de koudere tijden. Hoe dan ook, bij ‘De Stallen’ zit je sowieso goed. En wel om deze redenen:

#1 Het interieur van De Stallen is hip & happening

Eigenlijk zegt de naam het al. Het oude pand van ‘De Stallen’ bestond voorheen uit twee veestallen en is door de eigenaar omgetoverd tot een fantastisch en modern restaurant. De authentieke onderdelen zijn niet verloren gegaan en daardoor heeft het restaurant een stoer karakter. Zo vind je in deze toffe tent bijvoorbeeld nog de oude drinkbakken van het vee en ook de oorspronkelijke bestrating is intact! De charme van de veestallen in combinatie met het industriële interieur zorgt voor een hippe en moderne uitstraling. Jong en oud voelt zich hier thuis en dat begrijpen wij: er hangt een hele relaxte sfeer!

#2 Be prepared voor flinke porties

Het menu van De Stallen biedt een scala aan de heerlijkste vlees- en visgerechten. De lekkerste combinaties staan op de kaart en zijn stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. Zo kun je kiezen uit onder andere gerechten van de grill, grootse burgers en diverse andere gerechten. En er is tevens aan de vegetariër gedacht. Ze zijn bij De Stallen niet bang om meer dan genoeg te serveren. Waar je in veel restaurants een kleine portie ontvangt, hoef je na een bezoekje hier niet nog naar de grote gele M om de honger te stillen. De porties zijn namelijk van formaat. En dan bedoelen we van flink formaat. Je-hoeft-een-maand-niet-meer-te-eten-formaat. We like!

#3 Niet alleen het eten is om te smullen…

Ja, het is voor je ogen een hele opgave om alle impressies goed te verwerken bij een bezoekje aan dit toffe restaurant. Zo zal het stijlvolle doch authentieke interieur je niet ontgaan. Mocht je na een aantal uur de details in je op hebben genomen, dan kun je je blik uitbreiden. Te denken valt aan al het moois dat jou je lekkere diner serveert. Want hállo, we zullen er niet om liegen: de mensen in de bediening zien er absoluut flatteus uit! Misschien dus toch maar geen spareribs bestellen als je nog indruk wilt maken met je brede glimlach…

#4 Na het toetje mogen de voetjes van de vloer

Heb je na je dessert nog ruimte voor wat borrels of lekkere cocktails? Of heb je zin om die lekkere steak er weer af te dansen? Dat kan! Na het eten wordt een deel van het restaurant omgezet tot dansvloer. Onder het genot van een drankje (dat je overigens haalt bij een supervette bar) kun je genieten van live muziek of van een dj. De 120 LED-lampen die het pand telt zorgen voor een lekkere sfeer. Zo kun je tot diep in de avond genieten van deze fijne ambiance!

#5 De Stallen is vlakbij

Binnen een paar uur race je door ons kikkerlandje. Reden genoeg om eens een culinaire ervaring op te doen in het centrum van Purmerend! Bovendien is er nog veel meer te beleven in dit gebied. Maak je bezoek compleet met een overnachting in deze toffe groepsaccommodatie! Ook een uitstapje naar de Zaanse Schans mag niet in je programma ontbreken.

Begint jouw maag ook spontaan te rammelen? 😉

Wil je meer leuke dingen doen in Purmerend en omgeving? Dan vind je deze blogs waarschijnlijk ook interessant:

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.