Menu
Algemeen / Tips

Tips | Ga op geuren-reis met een Parfumado abonnement! (+kortingscode)

Daar waar de ene persoon een abonnement neemt voor bloemen, neemt de andere een abonnement voor maaltijdboxen. Wij houden natuurlijk van bloemen en maaltijden, maar ook van een goede parfum. En heb je ooit gehoord van een parfumabonnement? Dat hadden wij een maand geleden nog niet. Totdat Travelgirl Ellen getipt was door iemand en zich meteen inschreef. En, we zijn fan! 

Het concept

Parfumado is een parfumabonnement (lees: een verwenmomentje voor jezelf). Voor €14,95 krijg je iedere maand een nieuwe parfum van 8ml door de brievenbus. Deze parfum is genoeg voor 30 dagen, 4 sprays per dag. Het concept is ontstaan, omdat het aanbod in parfumeries enorm is en jaarlijks blijft groeien. We zien door de bomen het bos niet meer. Bij Parfumado ontdek je de wondere wereld van parfum door middel van een sample service. En zeg nou zelf, hoe meer verschillende geuren in je bezit, hoe beter!

Parfum in overvloed

Daar zat ik dan, te staren naar alle mooie parfumflesjes op mijn beeldscherm. Het assortiment van Parfumado bestaat maar liefst uit ruim 400 parfums. Van Paco Rabanna tot Prada en van Versace tot Cartier. De keuze is reuze! Maar hoe kies je nou een geur die écht bij je past? Ik vroeg meteen mijn vriendinnen naar welke parfum zij hebben en koos Carolina Herrera 212 VIP als eerste parfum. Maar Parfumado heeft ook een parfumquiz opgesteld dat aan de hand van jouw voorkeuren een aantal parfums voorstelt. Daarbij is er ook de mogelijkheid om persoonlijk parfumadvies te krijgen van parfum-experts. P.S. Caroline Herrera 212 VIP is heerlijk!

Elke reis een andere geur

Omdat het om kleine parfumflesjes gaat, kan je ook best een gokje wagen op een geur. En omdat je elke maand een andere geur kan kiezen, verzamel je zo een heleboel parfums. Ik heb zelf ook nog eigen parfumflesjes en ga niet elke dag (dezelfde) parfum gebruiken. Thanks COVID-19 for that! Zo heb ik straks ook handige kleine flesjes voor op reis. Dat klinkt niet verkeerd!

Geuren brengen herinneringen

De kracht van geur is intenser dan je misschien denkt. Geuren wakkeren verlangens aan, roepen emoties op en brengen herinneringen tot leven. Sommige mensen nemen een bepaalde shampoo mee op reis, zodat ze thuis weer herinnerd worden aan de fijne tijd. Met de parfumflesjes van Parfumado is dit makkelijk te realiseren. Ze nemen namelijk maar weinig plek in beslag in je koffer en na je reis (lees: reis korter dan een maand) heb je nog voldoende inhoud om herinnerd te worden aan die fantastische tijd. Dus zet de mini-parfum maar op je inpaklijst.

Gratis travelcase

En het wordt nog beter! De 1e maand krijg je namelijk meteen een gratis zwarte travelcase bij je parfum. Zo kan je de parfum veilig mee vervoeren. Ben je 4 maanden lid? Dan krijg je als silver member een zilveren case. Bij 8 maanden ben je gold member en krijg je (je raadt het al) een gouden case. Na 12 maanden krijg je een verassings case, omdat je een echte parfumado expert bent. Wij zijn nu al benieuwd wat het is.

Parfumado - travelcase zwart

50% korting op de 1e maand

Ben je net zoals ons enthousiast geworden? Meld je dan aan met de kortingscode X6j7wjr50 en krijg 50% korting op je 1e maand. Dat betekent voor slechts €7,50 een parfum naar keus. Vertel het daarna al jouw vrienden en krijg weer 50% korting als een vriend zich aanmeldt. Is er geen plek meer in je kast voor parfum? Dan kan je het abonnement altijd pauzeren of annuleren. Dit is
I-D-E-A-A-L.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.