Menu
Review

Review | Thule Subterra Carry-On

Zoals beloofd in de review van de Thule Subterra Backpack (30 liter) volgt nu ook de review over de bijbehorende handbagage koffer: Thule Subterra Carry-On 55cm/22″. Combineer deze 2 producten en je bent voorzien van een ideale set om mee te nemen op reis! Benieuwd wat deze koffer zo uniek maakt? Lees dan verder!

Veel ruimte in kleine koffer

Eigenlijk komen we direct bij het grootste pluspunt van deze koffer: het compressiepaneel. Dit paneel zorgt ervoor dat je nèt dat beetje meer kleding kan meenemen. Door dit namelijk aan te drukken op je kleding in het hoofdvak win je al snel een paar cm ruimte in je koffer. Daarnaast blijft je kleding strak liggen en zal het dus ook minder rommelig worden in de handbagage koffer. Ideaal! Met name dit compressiepaneel maakt het grote verschil tussen een ‘normale’ handbagage koffer en deze Thule Subterra Carry-On. Naast het hoofdvak met het compressiepaneel, zit ook aan de andere kant nog een ruim vak afgesloten met gaas waardoor je bijvoorbeeld vuile was en schone was kunt scheiden of andere spullen gemakkelijk mee kunt nemen.

Goede kwaliteit

Wanneer je de koffer bekijkt valt ongetwijfeld direct op dat het materiaal er stevig uit ziet. Ook rollen de wieltjes goed en werkt het handvat soepel waardoor je je makkelijk kunt verplaatsen. Je koffer oppakken? Aan de boven-, zij- en onderkant zitten handvaten. Het materiaal van de koffer is waterbestendig en beschermt dus tegen alle weersomstandigheden!

Combineren

Zoals eerder genoemd is deze koffer gemakkelijk te combineren met de backpack doordat de rugtas met een speciale band die verwerkt is in het rugpaneel over de handgreep geschoven kan worden.

Wij nemen deze koffer (én rugzak) maar al te graag mee op reis. Ook iets voor jou? Kijk dan op de website van Thule!

2 Comments

 • hostesarah@hotmail.com'
  Sarah
  december 27, 2017 at 5:55 pm

  Oeh, dat compressiepaneel klinkt enorm interessant. Altijd tof wanneer je net dat beetje meer kleding kunt meenemen en niet met een belachelijk grote valies hoeft te sleuren. Vormt meteen ook een mooi setje met de rugzak. Handige review!

  Reply
  • travelgirls.nl
   december 30, 2017 at 3:48 pm

   Ja super handig hè! En dank je voor je compliment, altijd leuk om te horen!

   Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.