Menu
Review

Review | Thule Subterra Backpack (30 Liter)

Eerder schreven wij al een review over de Thule Aspect DSRL Backpack: een camera-rugtas die perfect is voor jouw uitstapjes met je DSLR. Heb jij geen uitgebreide cameratas nodig, maar ben je wel op zoek naar een veelzijdige, goede kwaliteit rugtas? Lees dan snel dit artikel over de Thule Subterra Backpack (30 liter).

Laptop wordt veilig vervoerd

Mocht je vaak met je laptop op pad gaan, dan heeft deze rugtas daarvoor een goede oplossing. Een apart vak aan de achterkant (rugkant) is voorzien van voldoende beschermingsmateriaal, zodat je laptop hier in principe zonder extra beschermhoes in kan. Dat scheelt weer ruimte en je pakt de laptop er ook een stuk sneller bij! Voor dit laatste is nog iets anders bedacht: het laptopvak is zowel via de binnenkant als via de buitenkant van de tas bereikbaar, waardoor je zeker weten snel aan de slag kan!

Grote inhoud (30 liter)

Deze Thule Subterra Backpack is niet zomaar een rugtas. Het is er een van flink formaat, waardoor je behoorlijk wat spullen kan meenemen. Het is echter wel goed om te weten dat er meerdere vakken zijn, in plaats van één groot vak. Voordeel hiervan is wel dat je deze rugtas goed kunt ordenen en minder snel iets kwijtraakt. Het gewicht van de rugtas is 1.15 kg, wat beduidend meer is dan bij een ‘basic’ rugtas. Dit gewicht komt door het kwalitatief uitstekende materiaal dat gebruikt is en het grote aantal vakken/beschermingsmaterialen die in de rugtas verwerkt zijn.

Veel vakken

Naast het laptopvak dat we al eerder noemden, zijn er veel andere vakken. Zo is er een gevoerd vak te vinden waar je je telefoon of zonnebril veilig kunt opbergen. Ook zijn er twee vakken van ‘netten’, waar je ook kleine producten kunt opbergen zonder ze kwijt te raken. Aan beide zijkanten van de rugtas zitten vakken, waaronder één voor een drinkfles, maar ook om kleine producten op te bergen door middel van de ritssluiting. Tot slot is er ook een indeling gemaakt waardoor je gemakkelijk je apparatuur kunt opladen, terwijl de snoeren netjes opgeruimd zijn.

Comfortabel om te dragen

Doordat de schouderbanden goed te verstellen zijn en er ook een borstriem bij zit, draag je deze rugtas gemakkelijk – ook bij een zwaarder gewicht. Ook is deze rugtas gemakkelijk te combineren met de bijpassende handbagage trolley. Hierover volgt binnenkort een review. Nu al nieuwsgierig? Je kunt deze koffer alvast hier bekijken!

De Thule Subterra Backpack

Kortom: een héle handige en veelzijdige rugtas waarmee je gerust een dag op pad kunt gaan. De kwaliteit is bijzonder goed en deze rugtas wordt door ons op diverse momenten gebruikt!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.