Menu
Algemeen / Review

Must have | Retro plattegrond van Place to Map + winactie

Travelgirl Jantine heeft een gave plattegrond van een van haar favoriete plaatsen ontworpen. Deze heeft nu een mooi plekje in haar huis gekregen en deelt haar ervaringen graag met jullie! En nog leuker: jij kan ook zo’n toffe plattegrond winnen van jouw eigen favoriete plek op aarde!

Ontwerp je eigen plattegrond met Place to Map!

Ik denk dat iedereen die van reizen houdt het stiekem ook wel heel fijn vindt om na een lange reis weer thuis te komen. Maar hoe tof is het om een item aan de wand te hebben van de plattegrond van je favoriete plaats of gebied waaraan je terug kan denken? De plaats waar je tijdelijk heb gewoond, gewerkt of simpelweg gewoon mooie herinneringen aan hebt!

Op de website www.placetopmap.com kun je al binnen een aantal minuten een plattegrond bestellen van je favoriete plaatsen. Het is eigenlijk super simpel en het resultaat is erg mooi! Zodra je op de site komt van Place to Map spreekt het eigenlijk al voor zich.

Op de homepagina van Place to Map zie je de button ‘Design nu jouw map vanaf 49,-‘. Als je hier op klikt kom je op de pagina waar je in drie stappen jouw ontwerp kan maken. Je kan de poster zelfs vanaf je smartphone maken!

Stap 1: Typ de plaats in van welke plaats of gebied je een poster wilt.
Stap 2: Kies welke style je het mooiste vindt voor je poster.
Stap 3: Maak een keuze van welk materiaal je de poster wilt en welk formaat. De poster wordt in HD kwaliteit afgedrukt met een matte afwerking.

 

 

En het leuke? De poster wordt binnen twee werkdagen al thuisbezorgd! Benieuwd naar het eindresultaat? Check!

Place to map poster van Amsterdam

Winactie: wil je ook zo’n gave poster aan de muur? Dat kan!

Ook jij kan zo’n toffe poster aan de muur hebben hangen! Je hoeft er niet veel voor te doen: volg travelgirls.nl op Facebook en vertel onder dit bericht welke plaats jouw favoriet is en waarom. Dan maak je automatisch kans op een post van Place to Map! Meedoen kan tot en met 12 mei 2017. De winnaar krijgt op 13 mei 2017 bericht via Facebook!

14 Comments

 • manouk@groetjesuitverweggistan.nl'
  Manouk - Groetjes uit Verweggistan
  mei 6, 2017 at 11:11 am

  Superleuk! Ik zou dan graag Sevilla willen, mijn favoriete stad ter wereld, zo mooi!

  Reply
 • maaike_verhoeks@live.nl'
  Maaike
  mei 6, 2017 at 7:20 pm

  Weer 8 jaar terug dat ik er was, maar op mijn werkkamer zou Sydney niet misstaan!

  Reply
 • info@reizen-en-reistips.nl'
  Danny | Reizen & Reistips
  mei 6, 2017 at 7:43 pm

  Leuke winactie. Mijn lievelingsstad Dresden zou ik dolgraag op een poster willen!

  Reply
  • info@reizen-en-reistips.nl'
   Danny | Reizen & Reistips
   mei 6, 2017 at 7:49 pm

   + Dresden is de stad waar mijn moeder geboren is en ik als klein kind ook regelmatig was om mijn oma op te zoeken. Dresden is voor mij pure (n)Ostalgie ?

   Reply
 • femke.brink@hotmail.com'
  Femke Brink
  mei 6, 2017 at 8:21 pm

  Wat een onwijs leuke actie! De stad van de liefde, Parijs, heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb de kans gehad om 4,5 maand in deze mooie, speciale, culturele en gave stad te wonen voor mijn studie. De vele straatje brengen ieder unieke en dankbare herinneringen naar boven!

  Reply
 • sepia@home.nl'
  Anita H.
  mei 6, 2017 at 10:48 pm

  Oh, wat gaaf. Ik heb niet echt 1 favoriete plek. Maar ik zou graag heel graag een poster willen hebben van mijn woonplaats, Sittard.

  Reply
 • robin.de.jong27@gmail.com'
  Robin de Jong
  mei 7, 2017 at 3:27 am

  Sydney (AUS) natuurlijk! De stad waar ik 5 maanden heb gewoond in 2011 en mijn eigen heb gemaakt. De snelste weg naar Gloria Jean’s Coffee, de metro richting Market Place en Kings Cross, bijna elke avond van Edgecliff Road via Paul Street naar Bondi Road richting Bondi Beach om daar te zitten luisteren naar de zee en wind. My favourite! Heerlijke herinneringen, met heimwee.

  Reply
 • sophiedw@gmail.com'
  Sophie
  mei 7, 2017 at 8:39 am

  Dat zou dan toch Amsterdam zijn 🙂 hier hebben mijn vriend en ik écht ons plekje gevonden en zijn we dolgelukkig samen <3

  Reply
 • mariekebrouwer101@hotmail.com'
  Marieke
  mei 7, 2017 at 10:09 am

  Vergezocht misschien, maar Heeg heeft een speciale betekenis voor mijn vriend en mij. We hebben er elkaar leren kennen en brengen er nog elke zomer veel tijd door, door er te werken en voornamelijk veel op het water te zijn! Zoiets unieks van het kleine dorp zou me dus echt super tof lijken!

  Reply
 • manon_verijdt@live.nl'
  Manon
  mei 7, 2017 at 5:21 pm

  Wauw dit is geweldig! Ik heb zo’n platen al zo vaak via Pinterest gezien en werd er altijd jaloers op! Voor mij zou de stad Den Bosch zijn. Heel dicht bij, maar wel een belangrijk deel van mijn leven. Hier studeer ik nu namelijk. Ik ben niet van plan hierna nog ooit in de stad te gaan wonen, al heeft het zo wel zijn voordelen, maar mijn hart ligt in de natuur. Voor dat speciale plekje in mijn leven zou deze kaart hartstikke mooi zijn. Altijd een herinnering aan deze tijd en een mooi vooruitzicht naar een huisje op de hei.

  Reply
 • mirtevansummeren@hotmail.com'
  Mirte
  mei 7, 2017 at 8:43 pm

  Hmmm Berlijn, omdat het tot nu toe mijn favoriete stad is of toch Nice want dat was de 1e stop op mijn solotrip…… beide plekjes voelen als “home, sweet home”

  Ja, ik ga voor NICE. Na een persoonlijk zwaar jaar besloot ik voor het eerst te gaan reizen in mijn eentje. 1 dag na de aanslag arriveerde ik in Nice. Hoe bizar, maar hoe bijzonder. Met een bos rozen van de markt de stad door gewandeld om inwoners een hart onder de riem te steken. Volop rozen uitgedeeld. Wow…. hoe veel liefde en steun er in een stad kan zijn! In deze stad heb ik ook echt mezelf weer terugvgevonden.

  Reply
 • fleurverduyn@hotmail.com'
  Fleur Verduijn
  mei 8, 2017 at 2:13 pm

  Prachtige poster! De White Sundays in Australie is mijn lievelingsplek ooit! Dit is omdat ik daar de witste stranden ooit heb gezien en omdat de Australiërs daar heel chill en ”layed-back” zijn. Die cultuur vind ik geweldig! Hierover meer: https://www.grenzelooswerk.nl/verhalen/fleur-verduijn-backpacken-in-australie

  Reply
 • maaikewind@gmail.com'
  Maaike
  mei 8, 2017 at 2:45 pm

  Kaapstad ❤ de plek waar ik mij naast Nederland het meest thuis gevoeld heb.

  Reply
 • willianneschenk@msn.com'
  Willianne
  mei 12, 2017 at 7:33 pm

  Ziet er echt heel gaaf uit! Mijn hart heeft Antwerpen. Hip, relax, mooi en van alles te doen! De citytrip deed ik met mijn beste vriendin toen we 10 jaar vriendinnen waren en was toen zo gezellig:) Plattegrond ervan zou ik hartstikke gaaf vinden om thuis om te hangen!

  Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.