Menu
Review

Review | Draadloze koptelefoon de Rolfstone Focus

Wij mochten een draadloze koptelefoon reviewen, de Rolfstone Focus. Ben jij op zoek naar een moderne draadloze koptelefoon met noice cancelling? Zoek dan niet verder! Eerder schreven wij een review over een draadloze koptelefoon van een ander merk maar eigenlijk is deze stiekem in de kast beland en verkiezen wij de Rolfstone Focus! Lees in deze blog waarom je deze gadget wil hebben.

Over Rolfstone

De drie Nederlandse heren Jos, Joris en Alfred hebben hun liefde voor muziek en kennis over techniek en business gebundeld in een aantal heerlijke producten voor onze oortjes. Zij hebben de gehele productie van design tot verkoop en service in eigen beheer. Op ons komen ze toegankelijk en eerlijk over en dat vinden wij belangrijk. Fijne producten voor een nette prijs, wij zijn fan!

Onze eerste indruk…

Het is oprecht geen verkooptruc, we zijn niet omgekocht om dit te schrijven maar onze eerste indruk was als volgt; Travelgirl Lara opende de luxe ogende bewaar box, onder de indruk van de stijl van de de doos en de koptelefoon zette ze schoof ze hem verwachtingsvol over haar hoofd. Ze koos een van haar favoriete nummers, drukte op play en kreeg kippenvel over haar armen en in haar nek van het volle, heldere geluid dan uit de speakers klonk. Er verscheen een glimlach op haar gezicht en die is het eerste uur niet meer weg gegaan. Zo ging het serieus, wij liegen nooit in onze blogs en reviews (lees: spuugt tussen een V vormige wijs- en middelvinger door).

Draadloze koptelefoon, Focus!

Focus dat is wat deze koptelefoon je geeft. Er zijn drie standen waar je uit kunt kiezen:

 1. Noise cancelling aan: Je hoort niets meer van je omgeving en kunt volledig opgaan in je muziek. Hoge tonen zoals de sirene van hulpdiensten komen er wel doorheen.
 2. Ambient modus aan: Je hoort ligt op de achtergrond nog iets van je omgeving. Handig als wanener mee wil krijgen als je lief roept dat het eten klaar is.
 3. Noise cancelling uit: Je geniet van het geluid van een erg goede draadloze koptelefoon. Tevens zit je bijvoorbeeld veilig op je fiets, bewust van omgevingsgeluid als er een auto of ander voertuig naast je rijdt.

Fact list

 • De Focus geeft je 70 uur luisterplezier met noise cancelling aan!
 • Binnen drie uur is de koptelefoon opgeladen.
 • Met een swipe of tik bedien je eenvoudig het toutchpad.
 • Een functie om Siri of Google assistant te bedienen.

Minpunten

Eigenlijk hebben wij maar 1 minpunt kunnen ontdekken. Dit is tevens iets waar we met eigenlijk alle oordopjes en koptelefoons die wij getest of bezit hebben in ons leven tegenaan lopen. Zit je op de fiets en ben je aan het bellen dan is er voor de ontvanger redelijk veel windruis op de achtergrond te horen. Tsja, als dat het is zijn wij dik tevreden ;).

De Rolfstone Focus is een draadloze koptelefoon, gaat je voorkeur hier niet naar uit dan vind je bij Rolfstone ook oordopjes speciaal gemaakt voor sporters, stijlvolle kleine oordopjes en een populair budget model.

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.