Menu
Algemeen / Review

Review | Check deze super fijne rugzak van Gaston Luga!

Ben jij op zoek naar een nieuwe hippe rugtas? Dan is misschien een van de super fijne modellen van Gaston Luga iets voor jou! Lees in deze review wat wij er van vinden.

Gaston Luga de Pråper

Wij mochten een rugzak bestellen van Gaston Luga en deze uittesten. Travelgirl Lara had de eer en bestelde het model PRÅPER – OLIVE & BLACK
Deze stoere groene canvas tas is voor veel gelegenheden geschikt. Dagelijks gebruikt ze hem om met haar iPad en lunch naar het werk te gaan. In haar vrije tijd is hij geschikt als dagtas tijdens een wandeling of motorrit.

De feiten van de Pråper

De tas heeft maar liefst 18 liter inhoud en is daarom perfect geschikt als grote dagtas. Hij is voorzien van een laptopvak en geschikt voor 13″-15″ (zonder laptophoes). Het vegan leer zorgt voor een mooie leerlook zonder daarbij onnodig dierenleed te veroorzaken.

Geschikt voor echte Travelgirls!

De afmetingen zijn 40 x 30 x 15 en mag met deze afmeting mee als je handbagage bij een vlucht. Op de rug zit een klein vakje om je paspoort in te doen. Dan hoef je op de luchthaven tijdens het wachten in de rij niet steeds je paspoort in je hand te houden. Het vakje is ook fijn als je even je telefoon weg wil steken zonder hem in het zicht te willen leggen (gebaseerd op een Samsung S7).

Wacht niet met bestellen…

Tot en met 2 Juni (2019) krijg je bij aankoop van een rugtas van Gaston Luga een limited edition canvas tas cadeau! Bestellen kan met onze 15% kortingscode: travelgirls via deze link.
Levering van de tassen is altijd gratis. De hippe tassen van Gaston Lugo, uit Stockholm – Zweden zijn volgens ons een “must have” voor 2019!

Hopelijk heb je iets aan deze review gehad. Past dit model toch niet helemaal bij jou en ben je op zoek naar een echte backpack of naar een tracking model? Lees dan verder via deze link.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.