Menu
Budget / Review / Tips

Avontuur | Life In The Open met Geardropper

Altijd al eens willen kamperen? Maar je weet niet waar je moet beginnen, wat je moet kopen en welke spullen allemaal nodig zijn? Of wil je ergens kamperen dat te ver rijden is met de auto, maar met je tentspullen in het vliegtuig zie je ook niet zo zitten? Welkom bij Geardropper!

Life in the Open

Het kampeerseizoen is dit jaar officieel weer geopend. Dit werd op een ludieke manier geopend op de natuurcamping de Maasakker in Megen in samenwerking met Geardropper. Zij organiseerden het event ‘Life in the Open’. Een event waar je kan ervaren hoe het is om te kamperen met de spullen van Geardropper en kan genieten van leuke workshops zoals wildkamperen, yoga, outdoor cooking en nog veel meer. Natuurlijk werd dit ’s avonds aangevuld met een lekkere barbecue en bijbehorend kampvuur met marshmallows. Dit allemaal onder het genot van de relaxte platen die de platenbus voor je draait. Een heerlijke relaxte sfeer en een perfecte uitkomst om te ervaren of kamperen ook wat voor je is. Het echte kampeergevoel ga je hier zeker meemaken.

Maar wat is Geardropper eigenlijk?

De naam zegt het eigenlijk al: ze droppen je gear voor je op de plek waar jij naartoe wil op vakantie. Stel je voor: je gaat met het vliegtuig naar Noorwegen en wil daar wildkamperen met een tent die binnen 3 minuten staat. En ja, drie minuten is echt mogelijk, we hebben het voor je getest! En hoe fijn is het als je meteen kan genieten van een bakje koffie uit de meegekregen percolator? Dat klinkt toch fantastisch?

Je kunt bij Geardropper kiezen voor verschillende samenstellingen qua materiaal en prijs. Zo kun je kiezen voor een budget-, standaard- of comfortoptie. Er is dus voor iedere kampeerder wat wils. De matrassen die bijgeleverd zijn liggen echt super lekker en de tenten zijn, zoals eerder verteld, makkelijk op te zetten. Dit komt omdat het opblaasbare tenten zijn. Dus al dat gehannes met stokken is niet nodig. En ze maken dit nog luxer, want ze bieden zelfs ook nog een opzetservice voor je. Dan staat je tent dus gewoon voor je klaar als je bijvoorbeeld een late vlucht hebt gehad en je wilt gelijk gaan slapen. Alle spullen die je nodig hebt om te kamperen regelen zij voor je. Zelf een papieren tasje met een toiletrol, tandenborstel etc.

Zonder stress kamperen

Als je met Geardropper gaat kamperen weet je zeker dat je niets belangrijks zult missen tijdens je trip. Hier hoef je zelf dus niet over na te denken, dit scheelt veel stress en je kan lekker zorgeloos op reis! Spullen die zij bijvoorbeeld meeleveren zijn: de tent, luchtbed met hoes, kookbrander, kookgerei, servies en bestek, pannenset, tafel en stoelen. Twijfel je nog of de tent echt zo snel opgezet kan worden? Check in deze video hoe wij de opblaasbare tent in maar liefst 5.15 minuut hebben opgezet én afgebouwd!

Oftewel: een totale oplossing voor iemand die met het vliegtuig ergens heen wil reizen om daar vervolgens te kamperen. Of voor de beginnende kampeerder die simpelweg de spullen niet heeft of wil aanschaffen voor een tripje. Wij hebben de spullen tijdens het Life in the Open event dus even goed voor je uitgetest en wij zijn al van plan om onze eerste reis met Geardropper te boeken! Een van onze andere travelgirls maakte al eerder een reis met Geardropper en is super enthousiast! Daar lees je binnenkort meer over op onze website.

Bekijk de website van Geardropper voor de mogelijkheden. Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Stuur dan gewoon een mailtje, ze zitten vast boordevol ideeën bij Geardropper! Een echte all-in service dus. Waar wacht je nog op?

 

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.