Menu
Budget / Nederland / Romantisch / Staycation

De leukste kerstballen voor reisliefhebbers

De winter komt eraan en dat betekent; warme chocolademelk drinken met op de achtergrond de allernieuwste kerstfilms op Netflix! Hoewel wij Travelgirls natuurlijk ook graag in deze periode naar de sneeuw en een blokhut afreizen, kunnen wij de kerst in eigen huis ook zeker waarderen. En als kerst/reisgekkie hoort daar natuurlijk een flamboyante kerstboom bij. De afgelopen jaren worden merken, zoals Vondels, steeds creatiever met hun collectie. En dat zorgt ervoor dat jij jouw boom vol kunt hangen met kerstballen in de vorm van bijvoorbeeld koffers en wereldbollen. En daarom hebben wij een lijst gemaakt met de leukste kerstballen voor reisliefhebbers.

10 x kerstballen voor reisliefhebbers

Caravan

Is het hebben van een eigen caravan een langgekoesterde droom van jou? Dan wil jij dit pronkstuk in de kerstboom hangen. Mocht het kopen van een echte camper momenteel nog te duur zijn, dan kun je ook heel gemakkelijk een camper huren via Goboony. Ken je dit platform al? Dit is een soort Airbnb, maar dan voor campers. Mensen zetten hier hun eigen camper op en verhuren deze. Meer over weten? Travelgirl Ande schreef er een review over! En ondertussen kun je altijd dromen over het hebben van een eigen camper, met een kop warme chocolademelk bij jouw mini variant in de kerstboom.  

kerstballen voor reisliefhebbers

Wereldbol

Zoek je een leuk cadeautje voor een reisliefhebber? Ga voor deze wereldbol! Deze kerstbal wordt verkocht in de kleuren goud, rood en blauw. Wij vinden de klassieke blauwe wereldbol het tofst! Waar ga jij voor?

Koffer

Ben jij team koffer of team backpack? Wat jouw voorkeur ook heeft, van deze kerstbal krijg je direct wanderlust! De rode kleur van de koffer doet ons denken aan de beste kerstfilm ooit; ‘The Holiday’. In deze film vindt Amanda AKA Cameron Diaz de liefde in een knusse cottage. Zoek jij voor deze winter ook nog een romantische cottage? Dan tippen wij deze privé wellness in Moergestel.

Donuts

Een doos met donuts doet direct denken aan New York! Een van onze favoriete steden. Door de hele stad kun je donuts krijgen in allerlei smaken. Met uiteenlopende smaken als kokos/framboos, pistache, earl grey, maar bijvoorbeeld ook peer/prosciutto, YAM. Wat ons betreft een absolute must voor in de kerstboom van reisliefhebbers.

Ga je toevallig naar New York? Lees dan ook ons artikel over de mooiste uitzichten in deze waanzinnige stad.

Grachtenpand Amsterdam

Onze hoofdstad staat vol met architectonische hoogtepunten, maar de grachtenpanden zijn wat ons betreft gewoonweg magisch. Vooral als de eeuwenoude straten bedekt zijn met een pak sneeuw en de lantaarnpalen en lampjes aan de bruggen een warm geel licht geven. Hoewel veel mensen naar Londen of Parijs afreizen voor een magische kerst, struinen wij het liefst door Amsterdam.

Fotocamera

Handen omhoog als jij op vakantie ook altijd duizenden foto’s schiet! Dan is deze fotocamera een must in de kerstboom. Hij komt in de kleuren goud en zwart.

Vliegtuig

Deze kerstbal is ontwikkeld in samenwerking met de KLM. Niet gek dat deze perfect past in ons lijstje met kerstballen voor reisliefhebbers.

In de winter heb jij misschien wel, net zoals wij, last van reiskriebels. Wil jij naar de winterzon vliegen? Dan hebben wij ook een lijstje gemaakt met de 9 beste winterzonbestemmingen. Check it out!

Strandstoel

Take me to LA! Deze kerstbal geeft toch meteen fancy nancy beach LA beach vibes? Maakt jouw ‘reiskerstboom’ echt compleet!

Roze auto

We love roadtrips! En al helemaal in een toffe auto. Travelgirls Lara & Loren maakten laatst een mini roadtrip door Nederland in deze oldtimer en dit is een leuke tip voor 2023. Deze oldtimer springt er echt uit in je kerstboom.

Croissant

Wie croissant zegt, zegt…? Parijs! In de stad van de l’amour kun je op iedere hoek croissants halen. Fransen staan iedere ochtend in de rij van hun favoriete bakker voor een goed kop koffie en een verse croissant. Daarmee haalt de croissant onze lijst met favoriete kerstballen voor reisliefhebbers. En Parijs staat op onze lijst met meest romantische steden. Waarom? Dat lees je hier.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.