Menu
Noord-Amerika / Verenigde Staten

Amerika | De mooiste uitzichten in New York

De mooiste uitzichten in New York, die vind je bijna overal daar toch? Wat een stad. Maar wat zijn nou écht de mooiste plekjes waar je heerlijk bij kunt wegdromen als je er bent? Wij van travelgirls.nl zetten het voor je op een rijtje! Het zijn ook meteen de beste plekjes voor de beste foto’s. Dus lees maar snel verder!

Archer Hotel

We beginnen meteen met onze favoriet: het Archer Hotel! Je kunt vanaf verschillende plekken in de stad het Empire State Building aanbidden, maar vanaf dit punt is het nog indrukwekkender. De rooftop bar in het Archer Hotel kun je betreden vanaf 16:30. Een goede aanrader is om net voor zonsondergang hier naartoe te komen. Je gaat geheid een traantje laten als je hier tijdens zonsondergang bent! Prachtig!

45 W 38th St, New York, NY 10018, Verenigde Staten

Brooklyn Bridge Park

Brooklyn Bridge Park? Ja! Dit park is niet super over-crowded en je bent even lekker weg van de drukte van de stad als je hier bent. En… Wat. Een. Uitzicht! Vanaf hier kun je de prachtige skyline van New York aanschouwen met ook nog eens zicht op de prachtige brug: The Brooklyn Bridge!

Hotel 50 Bowery

Naast dat dit hotel een gezellige rooftop bar heeft, komt er nog eens bovenop dat het uitzicht van de bar fan-tas-tisch is! Je kunt gewoon het hotel binnen lopen en de lift naar boven nemen. Neem een lekker cocktailtje erbij, ga zitten, en geniet van dit mooie uitzicht!

50 Bowery, New York, NY 10013, Verenigde Staten

One World Observatory

De lijst is natuurlijk niet compleet zonder het One World Observatory deck! Dit gebouw is te vinden in downtown Manhattan en je kunt echt alles zien vanaf hier. In precies 47 seconden wordt je met de lift 102 (!!!) verdiepingen omhoog gebracht. Hierboven staat nog een mooie korte show op je te wachten. Daarna kun je je helemaal laten weg blazen door het overweldigende uitzicht.

285 Fulton St, New York, NY 10006, Verenigde Staten

Staten Island Ferry

Een bekende (gratis) toeristische attractie in New York: de Staten Island Ferry. Het is hier meestal wel druk, maar het uitzicht op de New Yorkse skyline is adembenemend. Naast de prachtige skyline bewonderen kun je ook nog even zwaaien naar Lady Liberty! De Staten Island Ferry is een must do als je in New York bent.

Top of the Rock

Top of the Rock. Een andere toeristische trekpleister, maar wel met een goede reden! Je hebt vanaf hier namelijk een mooi uitzicht op het bekendste gebouw in New York: het Empire State Building. Je kunt dit observatiedeck vinden bij Rockefeller Center. Het kan hier erg druk zijn, dus het is slim om je tickets van tevoren online te boeken. Maar druk of niet druk, het blijft een fantastisch uitzicht.

De mooiste uitzichten in New York

Dit waren ze, de mooiste uitzichten in New York! Viel je iets op? We hadden het Empire State Building zelf er niet bij gezet! Dit omdat we natuurlijk allemaal wel weten dat je daar een geweldig uitzicht over de stad hebt. Nu hebben we ook andere gave plekken in de spotlight kunnen zetten. Weet jij nog meer plekken met de mooiste uitzichten? Laat het ons weten! Wie weet komt er dan nog een deel 2 van de mooiste uitzichten in New York!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.