Menu
Canada / Noord-Amerika

Canada | Een dagtrip naar de Niagara watervallen

Een dagtrip naar de Niagara watervallen zou eigenlijk wel op iedereens bucket list moeten staan! Want wauw, ze noemen het niet voor niets een wereldwonder! Vanuit Toronto kun je heel goedkoop met de Greyhound naar de Niagara watervallen (Canadese kant!) rijden. Maar hoe kun je je dagtrip naar de Niagara watervallen leuk inplannen? Wij hebben tips voor je!

Wandel door Clifton Hill

Wat veel mensen vaak niet kennen is Clifton Hill! Een gezellige straat die te vinden is bij de Niagara watervallen, Ontario. Het is net een mini Las Vegas! De straat zit vol met spookhuizen, gamehallen, restaurants, souvenirshops en verschillende attracties. Het is leuk om hier dus even door heen te lopen of ergens wat te eten.

Kom met een boot extra dicht bij de watervallen

Extra dicht bij de watervallen komen? Maak dan een boottocht! Trek die roze poncho aan en genieten maar! Wees er wel op voorbereid dat je flink nat kunt worden tijdens deze tocht. Dus neem voor de zekerheid wat droge kleren mee. Het is een gave ervaring, want je komt écht heel dichtbij. Doen dus!

Ziplinen

Voor de adrenaline junkies onder ons: je kunt ziplinen bij de watervallen! Voor 49 Canadese dollars kun je dit al doen. Zorg er wel voor dat je een paar dagen van te voren al een plekje reserveert, want het is best gewild. Kun je dat ook weer van je bucket list afstrepen!

Helikoptervlucht

Een van de gaafste dingen die je kunt doen is toch echt wel een helikoptervlucht! Zo zie je de watervallen vanuit een awesome perspectief. Het is natuurlijk niet goedkoop, maar als je nog wat zakcentjes over hebt dan is dit een echte aanrader!

De Skylon Tower

Wat. Een. Uitzicht. Een bezoekje aan de Skylon Tower mag je echt niet missen als je de watervallen bezoekt! Je kunt al voor 15 Canadese dollar naar boven, en het uitzicht zal je zeker niet teleurstellen. Overdag is het fantastisch om te zien, maar ook ’s avonds! Vooral als ’s avonds de lichten van de watervallen aan gaan, wauw!

Dineren in the revolving room

Reserveer van te voren een plekje voor the revolving dining room. Avondeten met een view? Dat kun je hier het beste! Het restaurant draait in een uur 360 graden rond. Uit eten met de mooie watervallen op de achtergrond, wij zeggen: yes please!

Een dagtrip naar de Niagara watervallen: doen!

Naast dat er veel leuke dingen te doen zijn bij de watervallen gaat het natuurlijk echt om dit wereldwonder zelf. Zelfs als er voor de rest niets te doen zou zijn in de area is het nog steeds een gave ervaring om ze te zien! Een tripje waar je zeker weten geen spijt van zult krijgen. Dus wij van travelgirls.nl zeggen: doen! Boek die trip naar de Niagara Falls!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.