Menu
Algemeen / Festivals / Uncategorized

Ga los op het Surfana festival! Heb jij al een ticket?

Twee jaar geleden brachten wij op uitnodiging van de organisatie een bezoek aan het super relaxte Surfana festival in Bloemendaal. We hadden eigenlijk maar één dag op de planning maar bleven een heel weekend omdat het zo fijn was! Lees in deze blog waarom je er bij wil zijn.

Dit maakt Surfana speciaal

Het Surfana festival is volgens ons een van de gezelligste festivals van Nederland. Gelegen achter een duinpan vormt er zich een soort kuip vol plezier. Stel jezelf voor: In de ochtend word je lekker wakker met een yoga sessie. In de middag volg je een toffe workshop of ga je (kite)surfen. Tegen de namiddag eet je lekker iets bij je eigen tent of bij een van de foodtrucks om vervolgens de dag af te toppen met gave live bands. Een ding is zeker… op het Surfana festival verveel je jezelf geen moment!

Chillen met die billen

Verwacht op het Surfana festival het onverwachte. Bijvoorbeeld; hottubs, een sauna en een Sangria woonwagen! Zitzakken, een barista, acrogym en discoballen in palmbomen. Er word veel aandacht besteed aan de entourage van het festival terrein, hierdoor kijkt jong en oud hun ogen uit. Niets is lekkerder dan na een avondje flink dansen een paar uurtjes met je bestie op een zitzak mensen kijken en energie bijtanken.

Camping de Lakens

Bij de combinatie van de woorden festival en camping gaan bij ons tegenwoordig (we zijn ook al rond de 30) de nekharen overeind staan. Maar alle viezigheid die je op festival campings gewend bent vind je niet op de Camping de Lakens. De toiletten en douchen worden gedurende de dag meerdere keren schoon gemaakt. Houd rekening met een koude douche in verband met de vele bezoekers die je voor zullen gaan. Daarnaast zorgt de organisatie er voor dat er niet te veel campers, daktenten of whatever op één veld staan waardoor je geen last hoeft te hebben van het gesnurk van je buurman. Heb je geen zin om een eigen tent mee te nemen dan kun je ook een Surfana sheddie of tipitent boeken.

Wij zijn dit jaar weer te vinden op dit té gekke festival! Wil jij er ook bij zijn? Wacht dan niet te lang met het kopen van je ticket want de verkoopt gaat super hard! Zien we je daar?

5 Comments

 • ambeerx@live.nl'
  Amber
  februari 22, 2020 at 7:57 am

  Ik doe heel graag mee, om een heel leerzaam jaar af te sluiten samen (met Anniek) en zou een geweldig ‘bedankje’ zijn voor al haar hulp/steun ! 🙂

  Liefs!

  Reply
  • martatje1983@gmail.com'
   Marta
   februari 28, 2020 at 10:40 am

   Surfen, muziek en prachtige natuur zijn de basis ingrediënten voor het ultieme geluk samen met Ilse 🧘🏻‍♀️🧘🏽‍♀️

   Reply
 • yaraveelenturf@me.com'
  Yara
  februari 27, 2020 at 11:28 am

  Ik doe graag mee! In september heb ik Manon ontmoet tijdens een surf kamp in Bali, echte surf vriendinnen dus!! Het liefst surfen we elke dag en houden van de surf sfeer. Wij zouden super graag willen winnen en op 5 september op Surfana staan 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♀️
  Groetjes Yara

  Reply
 • rowanvermeulen@hotmail.com'
  Rowan Vermeulen
  februari 27, 2020 at 3:26 pm

  Omg! Deze kans is magisch! Het idee van niet winnen klinkt bijna tragisch! Dansen, bijtanken en nieuwe dingen beleven bij het idee zou ik van geluk bijna kunnen gaan zweven! Wat mega leuk is dit allemaal beschreven dankzij jullie stukje ben ik enthousiast geworden om dit ook te willen beleven! Dat is echt een talent dat mensen door jou iets willen doen of meemaken dat is ongekend. Enorm bedankt voor de kans en hopelijk doe ik binnenkort een vreugdedans!

  Reply
 • ilsedelacousine@gmail.con'
  Ilse
  februari 28, 2020 at 9:11 am

  WAUW!! Wat een MEGA leuk festival!!! Ik zou er heeeeel graag bij zijn in september samen met Marta 😘🏄🏼‍♀️ 🏄🏻‍♂️
  Lekker buiten, surfen, dansjes in het zand..🍹 HAPPINEZ all over 🤩 LOVE IT 😍😍

  Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.