Menu
Review

Deel je reisavonturen met Travelcards!

Ben je net terug gekomen van een reis en weet je niet waar je je verhaal moet beginnen voor vrienden en familie? Heel herkenbaar! Het nieuwe concept Travelcards kunnen jou en je vrienden helpen bij het vertellen van jouw avonturen! Travelcards bestaan uit 120 praktische, luchtige en verdiepende vragen over een reis die jij hebt gemaakt. Met behulp van deze vragen deel jij jouw ervaringen en herinneringen met vrienden of familie en komen alle kanten van jouw reis ter sprake. Het is zelfs leuk om de kaarten er na verloop van tijd nog eens bij te pakken en je avonturen opnieuw te beleven in je eentje. Er zijn geen regels, dus gebruik ze vooral zoals jij prettig vindt.

Deel je reisavonturen met Travelcards

De Travelcards zijn bedacht en ontworpen door Lyndsey Habets. Lyndsey zocht een manier om haar reisavonturen beter te kunnen vertellen aan het thuisfront, zonder dat het gesprek stokte na de vraag: “Hoe was het?” Lyndsey bedacht daarop 120 inspirerende vragen die wij, travelgirls.nl, voor jullie allemaal doorgenomen én een aantal daarvan gefilmd hebben!

Noa en Sylvana hebben de proef op de som genomen en samen deze toffe video gemaakt. En… lees snel verder ná de video, want daar lees je hoe jij zo’n toffe set Travelcards kan winnen!

Naast dat het een erg handig setje is om jouw reiservaringen te delen ziet het er ook super leuk uit, elk kaartje heeft een andere achterkant met een ander reisonderwerp. Is het al een tijd geleden dat je een (lange) reis hebt gemaakt? Dan is dit een leuke manier om jouw herinneringen weer op te halen!

Win een setje Travelcards!

Wij zijn zo enthousiast over dit gave concept dat we besloten hebben om samen met Lyndsey een setje weg te geven… Je leest het goed! Het is tijd voor een winactie! Hoe?

Meedoen kan tot en met zondag 19 maart 2017. Op maandag 20 maart 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt via Facebook!  Kun je niet wachten totdat je ze gewonnen hebt en wil je ze meteen hebben? Bestel ze dan op travel-cards.nl!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.