Menu
Algemeen / FailFriday

FailFriday | De verkeerde dag op het vliegveld

Reizen, het hoort leuk en ontspannend te zijn, maar soms gaat er weleens wat mis! Op FailFriday vertellen travelgirls hun failmomentjes. Er achteraf om lachen is het beste wat we kunnen doen toch? Er is ook ruimte voor jouw failmoment! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij jouw failmoment kan delen met de lezers van travelgirls.nl!

Het FailFriday moment van Nikki: verkeerde vliegdag

Mijn FailFriday moment dateert van ongeveer een jaar geleden. Ik was alleen op reis door Australië en Nieuw-Zeeland. Ikzelf was al een paar dagen in Sydney om mijzelf voor te bereiden op mijn reis naar Nieuw-Zeeland. Al dagen was ik aan het aftellen en kon niet meer wachten totdat ik eindelijk ging. Elke dag keek ik wel op mijn planning om de precieze datum niet te vergeten. Ik wist nog niet dat ik aftelde naar de verkeerde dag.

Eerste teken aan de wand

Uiteindelijk was de dag daar! Mijn vliegtuig naar Nieuw-Zeeland wachtte op mij. Ik moest om 6 uur op om op tijd op het vliegveld te staan. Dus snel aankleden en richting de receptie van het hostel om mezelf uit te checken. Ik herinner me nog goed dat de man achter de receptie zei dat ik nog voor een dag de kamer had geboekt. Ik zei dat dit een vergissing moest zijn, want ik vertrok vandaag richting Nieuw-Zeeland. Hij kon mij geen geld teruggeven voor die extra dag, maar ik vond het niet erg. Ik moest namelijk mijn vliegtuig halen! Ik dacht niet verder na over de woorden van de receptionist…

Incheckmoment

Eenmaal op het vliegveld aangekomen, was ik ruim op tijd voor het inchecken. Ik moest online inchecken (voor mij de eerste keer) en kreeg daarom hulp van een aanwezig personeelslid. Maar de computer pakte mijn ticket niet. Ik probeerde het nog een keer, maar voor de 2de keer gaf hij een foutmelding aan. Ik riep om die reden de hulp in van hetzelfde personeelslid. Zij probeerde nogmaals om mij in te checken, maar faalde hier ook in. Ze keek nog eens goed op het vliegticket en zag iets dat ik over het hoofd had gezien. Ze gaf aan dat mijn vliegtuig pas morgenochtend vertrok richting Nieuw-Zeeland. Ik schrok me helemaal kapot en keek zelf ook nog even goed. Het klopte helemaal wat ze zei. Ik was een dag te vroeg gekomen..

“Wat nu?” was mijn eerste gedachte. Gelukkig was de balie van het vliegtuigmaatschappij open, zodat ze mij verder konden helpen, want ja mijn hostel had mij al uitgecheckt. Uiteindelijk kon ik mijn ticket aanpassen en kon ik mee met het vliegtuig van die dag en hoefde ik geen dag te wachten op het vliegveld…

Jouw FailFriday moment op travelgirls.nl?

Oeps, dit was niet zo handig en leert je om goed te checken (dubbelchecken) wanneer je vliegtuig gaat. Een foutje is helaas snel gemaakt. Heb jij ook een failmomentje dat je met ons wilt delen? Stuur je verhaal op naar eef@travelgirls.nl en wie weet kunnen we binnenkort met zijn allen om jouw moment lachen of van jouw fout(en) leren…

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.