Menu
Tips

Je Instagram foto’s afdrukken op 7 originele manieren!

Ben jij ook zo’n fan van Instagram? En heb jij de afgelopen jaren ook honderden toffe foto’s verzameld op jouw account? Het is zonde om ze daar maar te laten staan! Het is veel leuker om je foto’s overal tegen te komen, dus laat ze eens afdrukken!

#1 Maak je eigen toffe notitieboekje

Zijn jullie ook zo gek op notitieboekjes, maar vinden jullie die van Moleskine ook altijd zo saai? Ontwerp dan nu jouw eigen notitieboekje met jouw Instagram foto’s op de cover! Wedden dat jij het tofste notitieboekje van de klas of op je werk hebt? Je maakt een notitieboekje van je eigen Instagram foto’s op Fabstagram.

#2 Maak een memoryspel

Ben je gek op spelletjes? Dan is het toch super tof als je je eigen memoryspel hebt met je eigen Instagram foto’s? Op de website van HEMA kun je een memoryspel maken met 30 van jouw mooiste Instagram foto’s. Leuk om te spelen met vrienden en familie!

#3 Stuur een lief berichtje

Hoe tof is het als je vanaf jouw vakantieadres een kiekje stuurt als postkaart! Het kan via de mypostcard app. Je download de app voor Apple hier en voor Android hier. Typ een lief berichtje bij je foto’s en laat deze versturen naar een adres naar keuze. Een van de leukste vakantiekaartjes om te krijgen toch?

#4 Foto’s op magneten af laten drukken

Heb jij ook zo’n saaie grote koelkast in je keuken staan? Laat je Instagram foto’s afdrukken op magneten en fleur je koelkast op! Je kan dit tegenwoordig ook bij HEMA doen! Kies jouw favoriete foto’s en laat ze thuis bezorgen of haal ze op in de winkel. Zo kun je van iedere reis jouw mooiste foto aan de koelkast hangen. Dat is toch veel leuker dan de standaard magneten die je overal kan kopen?

#5 Maak je eigen telefoonhoesje

Het is jou vast ook weleens overkomen toch? Je laat je telefoon per ongeluk vallen en je beeldscherm breekt in duizenden stukjes… Dat doe je maar één keer! Maak je eigen telefoonhoedje via Fabstagram met jouw mooiste reisfoto’s!

#6 Print je eigen stickers

Hoe leuk is het als jou foto’s straks op een sticker verschijnen? Plak ze op een saai boekje, je broodtrommel, je theebeker of gewoon op je laptop. Je maakt deze stickers eenvoudig via de website van HEMA.

Laat je Instagram foto’s afdrukken!

Je hoeft echt niet al je foto’s van Instagram af te drukken, maar hoe leuk is het als je jouw mooiste foto’s aan de muur of koelkast hebt hangen of vanaf je vakantieadres je een echte persoonlijke foto met berichtje kan sturen? Je Instagram foto’s afdrukken is super leuk om te doen, dus waar wacht je nog op?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.