Menu
Algemeen / Tips

Tips | De beste apps voor op reis

We hebben al eerder een blog geschreven over de 8 beste apps voor op reis. Maar er komen zoveel nieuwe apps elke dag dat we de lijst aanvullen.

1. Audioboekenluisterrijk

Heb je een lange roadtrip voor de boeg en ben je het een beetje zat om dezelfde playlist af en aan te luisteren? Dan kun je via verschillende apps op je telefoon audioboeken luisteren.

  • Luisterrijk
  • Audible

2. Apps voor verblijf

  • Booking.com
  • Airbnb
  • Hoteltonight

Met deze apps kun je makkelijk onderweg je verblijf boeken.

Onze tip is wel: ben je in het hoofdseizoen onderweg, zorg er dan voor dat je vroeg genoeg boekt.

foursquare

3. Foursquare

we kennen allemaal Tripadvisor, maar Foursquare wordt vaak door de locals gebruikt om restaurants te raten. Hierdoor kun je dus vaak insider tips vinden.

4. TripAdvisor

Tripadvisor is je go-to app voor bezienswaardigheden in steden, de beste restaurants, maar ook fijne hotels. Vergeet ook niet om Travelgirls.nl te checken voor tips en tricks 😉

5. Google Maps

Wist je dat je in Google Maps plaatsen kunt markeren? Ook kun je de kaart offline gebruiken, als je deze van tevoren op de WiFi downloadt. Heel fijn als je geen lokale simkaart hebt.

7. Spotify & Deezer

Luister je favoriete playlists tijdens je roadtrip, het zonnen en het inpakken van je koffer. Spotify heeft ook leuke podcasts! Heel fijn is ook dat je deze kunt downloaden en offline kunt luisteren. Geen roaming verrassingen!

Dit zijn onze favorieten, misschien hebben jullie er nog meer? Laat het ons weten en wij vullen de lijst aan. 

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.