Menu
Tips

Nieuw: zoek een reismaatje op travelgirls.nl!

Reismaatje, travelbuddy, reisgenoot… Give it a name! We krijgen regelmatig vragen van lezeressen of wij nog tips hebben voor het vinden van een reismaatje. En dat snappen wij heel goed, want wat is er nu leuker dan je reisverhalen met iemand delen die hetzelfde heeft meegemaakt als jij? Daarom introduceren wij ‘zoek een reismaatje‘ op travelgirls.nl!

Zoek een reismaatje

Natuurlijk zijn er meer websites waar je een reismaatje kan zoeken en we snappen heel goed dat je de verschillende opties bekijkt. Wij denken dat zoek een reismaatje een toegevoegde waarde is op de website. Het betekent namelijk dat jullie op het forum al één ding gemeen hebben, namelijk travelgirls.nl! Wij willen graag dat zoek een reismaatje het verlengde is van travelgirls.nl. Dat betekent ook dat zoek een reismaatje nog in de kinderschoenen staat, maar we hopen dat we heel veel mooie matches kunnen opleveren tussen jullie!

Hoe werkt het?

We hebben gekozen om te werken volgens een forumprincipe. Het belangrijkste onderdeel van het forum is natuurlijk het zoek een reismaatje-gedeelte, echter kun je ook vragen stellen over bestemmingen of vragen in het algemeen. Hierdoor proberen we een enthousiast forum te creëren waar lezers van travelgirls.nl elkaar kunnen vinden. Het is noodzakelijk om hier een account voor aan te maken, omdat we niet willen dat iedereen zomaar op het forum kan komen en bijvoorbeeld spamberichten kan plaatsen. Het forum is bedoeld door en voor lezers van travelgirls.nl!

De link naar het forum vind je helemaal rechts bovenin de website. Als je op forum klikt, kom je op het algemene forum. Als je op zoek een reismaatje klikt kom je direct terecht bij het reismaatjes-gedeelte. Je kan per werelddeel een onderwerp starten als je op zoek bent naar een reismaatje. Het kan zijn dat je in het begin even moeten wachten op antwoord, we zijn immers nog maar net begonnen! Maar met goede marketing en hopelijk mond-tot-mondreclame hopen we dat dit dé oplossing is voor het vinden van een reismaatje!

Klik hier om naar het forum te gaanKlik hier om direct naar het reismaatjes-gedeelte te gaan.

zoek een reismaatje forum

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.