Menu
Algemeen / Tips

Tips | Surfen en de perfecte bikini vinden

De temperaturen stijgen langzaam, het is lente maar de zomer is om de hoek – we kunnen langzaam aan bikini’s, strand en zonnebrand gaan denken. In ieder dromen wij er al van! Goed voorbereid is het halve werk, ook om de perfecte (surf) bikini te vinden.

Welke bikini of badpak voor het surfen?

Swimwear is niet swimwear, de bikini om een goed kleurtje te krijgen is niet perse de beste bikini om in te surfen. We willen niet met de billen bloot!

Ben je eerder in Nederland, Frankrijk, Portugal of andere Europese landen op je board onderweg? Dan zal je eerder een wetsuit dragen. Maar een echte travelgirl of surfchic zal heus eens de wijde wereld ingaan en hier de smaakte te pakken te krijgen om alleen in je bikini of badpak te surfen.

Badpakken

Het badpak maakte in de laatste jaren een comeback, en vooral tijdens watersporten waar je veel beweegt hoef je niet eraan te denken. Op je SUP, je plank of tijdens het paddelen naar de golf, je bent zeker dat je er zonder genante moment terug naar het strand komt.

Bikini

Je wilt toch liever een bikini aandoen? Onze tips:

  • Kijk dat het topje uit 1 stuk gemaakt is, en niet los zit (schuift minder snel)
  • Liever geen beugels, dat zit minder fijn als je aan het paddelen bent naar je volgende golf!
  • Een goede sluiting of zelfs een rits
  • Bewegingsvrijheid

Je kunt bij Hunkemöller krijg je een bikini set in twee verschillende maten voor je bovenstuk en broekje, fijn als je tussen twee maten in zit!

Welke bikini bij welk figuur?

You do you girl! Elk lichaam is een bikini lichaam.

Heb jij binnenkort al een zomerse vakantie op de planning staan en ben je helemaal klaar om een nieuwe bikini of badpak te shoppen? Onze Travelgirl Simone heeft bij haar bikinis besteld en wacht op het goede weer en de eerst volgende reis!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.