Menu
Europa / Spanje

Spanje | Onze favoriete vegan restaurants in Alicante

Niet iedereen is vegan, maar soms kun je heerlijke etentjes scoren! Daarom willen wij jullie meenemen op een trip met culinair hoogstandjes in vegan restaurants in Alicante

#1 mish mish

Mish mish is een Libanees restaurant en heeft de Spaanse tapas met Libanese gerechten gecombineerd. Hun kaart geeft precies aan of het vegan, gluten, vegetarisch is, of zelfs vlees bevat (ja dat hebben ze ook). Onze favoriet waar we zeker nog eens terug komen.

#2 Bodhi Green

Vega of vegan, dan ben je bij Bodhi Green op je plekje. Ze hebben verschillende gerechten op de kaart, van een tex mex bowl, tot buddha bowl, burgers en vegan lasagne.

#3 Tres Semillas

GODDELIJKE gebakjes en taartjes en allemaal vegan! We zijn hier dagen achterelkaar naar binnen gelopen, zodat we een toetje konden eten. Het café wordt gerund door een ouder Spaans vrouwtje dat geen engels spreekt haha, met handen en voeten bestel je de lekkernijen.

#4 Lluvia

Spaanse tapas vegan? Si! Dat kan bij Lluvia! De locatie is net niet helemaal in het centrum, maar even de benen strekken en je bent er. De tent is gezellig en erg hip, zeker een aanrader.

Alicante heeft veel vega(n) opties. Ben je met vega(n) girls op reis? Dan is het soms moeilijk het iedereen naar haar zin te maken. Zoals je ziet kan het makkelijk gecombineerd worden op reis en hebben de meeste restaurants opties voor iedereen.

Praktische informatie

  • Je vindt meer tips voor je reis naar Spanje hier
  • Wij hebben via Booking.com een appartementje geboekt, deze is momenteel helaas volgeboekt.
  • Via Skyscanner hebben wij onze vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Maastricht gevonden (er zijn nog meer opties!)
  • Als je op reis bent kun je snel op Happy Cow kijken welke opties er nog zijn.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.