Menu
Tips

Roadtrip met een camper via PaulCamper

Camper huren voor oude van dagen? Dat dachten wij vroeger ook, totdat we ons realiseerden dat je met een camper gemak en vrijheid combineert. En met een camper als déze wil je natuurlijk graag gezien worden. Travelgirls ging 5 dagen op pad met deze gehuurde camper via PaulCamper en wij zijn om. Wat een heerlijke manier om een roadtrip te doen!

Wel de lusten, niet de lasten

Een camper is natuurlijk best praktisch. Geen gedoe met tent opzetten maar wel lekker de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je slaapplek heb je gewoon bij je. Maar als je net als ons graag je geld uitgeeft aan reizen dan heb je wellicht niet de mogelijkheid zelf een camper te kopen. PaulCamper heeft de oplossing: zij zijn namelijk een Airbnb voor campers. Mensen met een eigen camper zetten die van hen erop om te verhuren in de tijd dat ze hem zelf niet gebruiken. Jij kan hem via de website veilig en verzekerd huren. Geen gedoe, je krijgt een volledig uitgeruste camper en kan direct op pad!

Roadtrip

En wat doe je dan met zo’n camper? Een roadtrip natuurlijk! Lekker met vriendinnen of je lover op stap, of juist even in je eentje de boel de boel laten. Met een campertje kan je overal heen. En in Frankrijk bijvoorbeeld mag je op heel veel plekken staan, dus je bent niet gebonden aan campings – dat is pas echte vrijheid. Wil je weten waar je mag staan? Kijk dan eens hier. Wij wisten bijvoorbeeld welke data we wilden gaan, maar hadden geen specifieke bestemming. We pakten de weerkaart van Europa erbij en reden naar de plek waar op dat moment de meeste zon was. Geen vaste plannen, gewoon lekker rijden en ondertussen kletsen en foute muziek meeblèren met je vriendinnen.

Als je ideeën nodig hebt voor roadtrips, kijk dan ook eens naar de roadtrips die andere travelgirls maakten door bijvoorbeeld Albanie, Spanje of Portugal.

Hoe werkt het

Op PaulCamper kun je heel gemakkelijk de beste camper voor jou uitkiezen. Je zoekt op de data waarop je weg wilt gaan, je geeft aan wat voor soort camper je wilt en waar je hem op wilt halen. Er zijn campers te vinden in heel Nederland dus er is er vast een dichtbij jou. Vervolgens vraag je de camper aan en als de verhuurder hem accepteert kun je verder met de verhuurder afspraken maken over de details. Je betaalt een bepaald bedrag aan huur en daarnaast eventueel extra als je meer dan een afgesproken aantal kilometers rijdt. Onderweg betaal je natuurlijk zelf de benzine!

Stuur je ons een foto als je onderweg bent met je camper? 😉

1 Comment

  • catb62@gmail.com'
    Karin Bakker
    juni 20, 2019 at 10:45 am

    Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn over deze vorm van camper verhuur. Zelf verhuur ik samen met mijn vriend twee campers in Portugal (Richie en Janis) en het is ook hartstikke leuk om iemand anders weg wijst te maken in onze campers en het land waar we zelf, uiteraard met die campers, al een aantal roadtrips hebben gemaakt. Als verhuurders zijn we ook heel tevreden over Paul Camper.

    Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.