Menu
Review

Review | Een vintage schoolplaatwereldkaart van Wereldkaarten.nl

Iedereen die van reizen houdt, wil graag een wereldkaart in zijn huis hebben hangen. Wij mochten een schoolplaatwereldkaart reviewen van Wereldkaarten.nl. Overweeg jij om ook een vintage schoolplaatwereldkaart te bestellen? Lees dan snel deze review die Travelgirl Lara schreef en zoek niet meer verder. 

Wat is een Schoolplaatwereldkaart?

Denk aan de ouderwetse schoolplaatwereldkaarten die vroeger in je klaslokaal hingen maar dan in een hip jasje. Wereldkaarten.nl is er helemaal in geslaagd om iets vintage om te toveren naar iets hips. Dit product wil je in je huis hebben hangen!

De prijs/kwaliteit verhouding van de Schoolplaatwereldkaart

De kwaliteit van het canvas is erg stevig en kreukt niet. De wereldkaart is haarscherp afgedrukt op het canvas: hier kunnen we alleen maar positief over zijn. Het formaat 60 x 40 cm dat wij besteld hebben kostte €49,95 exclusief verzendkosten, dit vonden wij echter iets aan de hoge kant. Maar dit komt omdat wij reizen belangrijker vinden dan ons interieur hip inrichten. Speelt geld voor jou minder een rol dan is dit product het zeker waard!

Bestelprocedure

De website is erg gebruiksvriendelijk. Middels kleine afbeeldingen kies je één van de meer dan 90 hippe patronen die ze aanbieden. Daarnaast kun je kiezen of je een klassieke tunnelzoom met ronde stokken wil of een wereldkaart met platte latten. Wij hebben gekozen voor een schoolplaatwereldkaart met een tunnelzoom. De formaten waar je uit kunt kiezen worden met de prijs er achter weergegeven. Dit vonden wij erg prettig omdat je achteraf  niet voor verrassingen komt te staan door bijkomende kosten. De verwerking- en verzendkosten van € 5.95 komen er achteraf nog bij.

Bezorging en nazorg

De wereldkaart werd binnen vijf dagen thuisbezorgd. Hij zat veilig verpakt in bubbeltjes papier zodat hij niet kan beschadigen. Om de kwaliteit van de service te waarborgen wordt er na ongeveer drie dagen een mail gestuurd waarin je een eerlijke review achter kunt laten op de website.

Wereldkaarten.nl

Naast deze felgekleurde schoolplaatwereldkaart kun je ook kiezen uit andere soorten en materialen wereldkaarten. Travelgirl Madelon scheef deze review over aluminium wereldkaart.

Ben jij na het lezen van deze review net zo enthousiast als Lara? Twijfel dan niet langer en bestel zelf een hippe schoolplaatwereldkaart via www.wereldkaarten.nl!

2 Comments

 • Review | Wereldkaart op plexiglas, super modern! - Lara Hermse
  januari 25, 2019 at 4:55 pm

  […] Travelgirls.nl schreef ik deze review over een schoolplaat wereldkaart van wereldkaarten.nl mijn voorkeur gaat echter uit naar een […]

  Reply
 • wallyhermse@gmail.com'
  Wally
  juli 20, 2019 at 7:52 pm

  Mooi!

  Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.