Menu
Review

Review | De Thule Yepp 2 een must-have fietsstoeltje voor de fietsende Travelmom!

Travelgirl Lara fietst op haar ‘mama dag’ het liefst door het Brabantse landschap met haar kleine dreumes. En hoe kun je deze beter vervoeren dan in een veilig fietsstoeltje van Thule? Wij mochten de Thule Yepp 2 als een van de eerste testen en zijn fan!

Eenvoudige te monteren

De Thule Yepp 2 is zo eenvoudig te installeren dat je het een echte “plug en play” kunt noemen. Met twee linkerhanden en twee (bijgeleverde) Torx sleutels zat het stoeltje binnen een half uur op de fiets gemonteerd.

Veel interactie met je kleintje

Wij vinden het fijn om een zogenaamd frame mounted fietsstoeltje te hebben waarbij je kindje gezellig bij je voor op de fiets zit. Op deze manier heb je de meeste interactie met je kleintje tijdens het fietsen. Ga je liever voor een fietsstoeltje achterop de fiets, dan is de Thule Yepp 2 Maxi wellicht een betere match voor jou.

Een comfortbel en mooi zitje

Travelgirl Lara fietst rond op een elektrische fiets en merkt dat door de relatief hogere snelheid kleine hobbeltjes in de weg al voor een flinke schok kunnen zorgen. Het zitje van de Thule Yepp 2 is een zogenaamde geventileerde EVA zitting, beter bekend van het zachte materiaal waar Crocs schoenen van gemaakt zijn. Dit materiaal is gemakkelijk schoon te maken, waterafstotend en schokabsorberend. Dit laatste is wel echt een mega pluspunt in vergelijking met veel andere fietsstoeltjes.

Wij worden helemaal enthousiast van de zachte moderne kleuren waarin dit design uitgekomen is. We kozen zelf voor Alaska blauw omdat onze mini vaak in blauw tinten te vinden is en we dit mooi vonden matchen. De Thule Yepp 2 koop je voor een volgens ons eerlijke prijs van € 119,95. Bestel hem eenvoudig via deze link.

De grootste pluspunten van de Thule Yepp 2 op een rij:
  • Geschikt voor kinderen van 9 tot 36 maanden
  • De lengte van de voetsteun is verstelbaar
  • Heeft een eenvoudig te verstellen 5-punts veiligheidgordel
  • Het zitje is schokabsorberend

Wij wensen je veel fietsplezier met jouw kleine dreumes! Ben je toevallig ook op zoek naar de beste buggy om je kleine mee te nemen op reis? Lees dan ook deze blog waar wij de Thule Spring uitlichten als ideale lichtgewicht buggy voor op reis.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Thule.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.