Menu
Azië / Israël / Israel

ISRAËL | Onze favoriete restaurants in Tel Aviv

Shimmi vertelde in haar vorige blog al welke hotspots je in Tel-aviv niet mag missen. wij willen ook nog onze favoriete restaurants met je delen. Lees snel verder om de lekkerste spots te ontdekken voor je volgende reis!

Benedict

Zodat de dag goed kan beginnen, krijg je hier geweldig ontbijt. Niet alleen is het een ontbijt plek, maar een ontbijt plek met 24/7 ontbijt-eten!
Heb je zin in pannenkoeken na het stappen? Benedict’s it is!

Onza

Op aanbeveling gingen wij naar Onza, een stijlvol restaurant met Oosters/Turks eten. Wij waren absoluut niet teleurgesteld en zouden er zo weer naartoe gaan.

Shakshukia

Shakshuka is een extreem populair gerecht in Israël en het Midden-Oosten. Veel restaurants in Tel Aviv hebben dit gerecht. Wij hebben het bij Shakshukia geproeft, hun recept is door generaties doorgegeven en ze hebben vele opties voor het klassieke recept: met hummus, kip of aubergine.

Room service bar

Na een dag slenderen en genieten kun je op de Dizengoff straat vele leuke bars vinden, wij kwamen terecht in de room service bar. De cocktails waren voortreffelijk en hebben een dag later nog de burgers gehad omdat we de sfeer gezellig vonden! Heerlijk!

Old man and the sea

Als je toch al in Old Town Jaffa bent om de historische architectuur te bekijken, dan kun je ook bij Old man and the Sea verrukkelijke vis eten.

Tel aviv is echt een toffe stad om naartoe te reizen. Hier dien je zeker een keer in je leven te zijn geweest. Vanuit Tel Aviv kun je perfect naar Jeruzalem reizen. Of je nou gelovig bent of niet, dit is echt een stad die niet mag ontbreken op jouw bucket list. Lees hier meer over waarom Jerusalem niet mag ontbreken

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.