Menu
Avontuur / Duitsland / Europa

Avontuur| Ga eens surfen op een golf simulator!

Hou jij van surfen maar heb je geen zin in vermoeide armen? Probeer dan eens om te surfen op een golf simulator! In deze blog lees je waar wij dit deden en wat je er van kunt verwachten. 

Wat kun je verwachten?

Als je gaat surfen op een golf simulator zul je de eerste keer dat je op de golf staat misschien schrikken van je skills. Het is best pittig om je balans te houden op de krachtige golf. Niet te vergeten dat je 10 vrienden op de kant mee staan te kijken hoe jij deze performance doet. De eerste keer sta je rond de 4 seconden voordat je een heerlijke wipe-out krijgt. Je valt gelukkig zacht en wordt rustig weg gespoeld in het meer. Vanuit hier peddel je naar de loopbrug om weer terug te gaan voor je volgende poging.

golf simulator

Golf simulator, Surf Langenfeld

Travelgirl Lara ging met een groep vrienden surfen bij Surf Langenfeld in Duitsland. Voor €330,- huur je de drijvende surf unit voor 90 minuten. Hiervan zijn 60 minuten echte surf tijd. Je mag met maximaal 12 personen op de baan. Wij raden aan om met maximaal 10 personen te gaan en als je het kunt betalen maximaal 8. Deelnemers moeten minimaal 12 jaar oud zijn en kunnen zwemmen.

surfen op een golfsimulator

Wat kun je er nog meer doen?

Naast deze gave golf simulator hebben ze ook nog een wake board baan, een kleine skate ramp (gratis te gebruiken), een speeltuin en een gezellige loungebar… alhoewel, de entourage was fijn en de muziek super relaxt maar toen wij er waren moest je het niet van de gezelligheid van het personeel hebben. Ben je net als Lara helemaal verzot op alle boardsporten en wil je er een actief weekend van maken. Op 30 minuten rijden van Langenfeld vind je een indoor skihal. Deze gaan we de volgende keer ook bezoeken!

surfen op een golf simulator

Wil je meer lezen over surfen, klik dan hier en lees lekker verder op onze website. Hopelijk heb je door het lezen van deze blog voldoende inspiratie voor een actief dagje of weekendje naar Langenfeld! Laat je even weten hoe het was?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.