Menu
Review

Review | Fotoslinger van Het Fotoalbum

Omdat wij travelgirls van foto’s houden en niet genoeg manieren kunnen bedenken om van onze reiskiekjes te kunnen genieten, mochten wij een fotoslinger testen van Het Fotoalbum. Onze Travelgirl Lara heeft voor jullie een eerlijke review geschreven zodat je daarna kunt kijken of je dit product misschien zelf wil bestellen. Lees snel verder voor onze mening!

Fotoslinger van Het Fotoalbum

De fotoslinger is zoals het woord al doet vermoeden een slinger met foto’s. Deze is te bestellen in verschillende formaten en vormen. Het is een nieuwe manier om je huis een feestelijke uitstraling te geven. Je kunt meerder foto’s kwijt op de fotoslinger. De foto’s kun je decoreren met veel verschillende achtergronden. De slinger is gemakkelijk te maken via een online programma. Het is even puzzelen, want door de staande vorm ben je beperkt in het vinden van geschikte foto’s.

Positieve en negatieve punten

De kwaliteit van de foto’ s is goed. De slinger wordt bezorgd in een pakket dat door de brievenbus past en bestaat uit twee losse onderdelen: namelijk de foto’s waar gaatjes in zitten en een touw. Je moet de slinger dus zelf nog in elkaar zetten. Als je dit niet secuur genoeg doet dan kom je er na het aanrijgen van 25 foto’s achter dat je nét de foto in het midden verkeerd hebt gedaan. Het voordeel van het zelf aan elkaar rijgen is dat je fouten in de volgorde die gemaakt zijn tijdens het bestellen gemakkelijk kunt herstellen.

De prijs-kwaliteitverhouding van de fotoslinger

Wij hebben de vierkante fotoslinger op A5 formaat besteld. Hij bestaat uit 25 vlaggetjes die op twee kanten bedrukt zijn. De kosten van de fotoslinger zijn 13 euro. Deze prijs vinden wij in verhouding staan met de kwaliteit van de foto’s en het totale product. Het 200 grams zijdeglans papier zorgt voor een feestelijke uitstraling. In principe zou je deze slinger ook zelf kunnen maken, maar het gemak waarmee je de slinger bestelt en snel thuisbezorgd krijgt staat niet in verhouding met de energie en tijd die je er in zou stoppen als je het zelf zou doen.

Ideeën om de fotoslinger te gebruiken

Je kan de fotoslinger natuurlijk zelf gebruiken, maar hoe leuk is het als je er iemand mee kan verrassen? Als iemand terugkomt van een lange reis dan kun je stiekem van zijn of haar blog, Instagram of Facebook pagina foto’s halen en deze op de slinger laten drukken. Wij hebben een slinger gemaakt van onze eigen foto’s en wilden het als decoratie gebruiken in plaats van fotolijstjes. Het lijkt ons ook leuk om een foto slinger te maken voor een bruiloft of een soortgelijk feest, dus het hoeft niet altijd met reizen te maken te hebben.

Producten van Het Fotoalbum

Het Fotoalbum heeft naast de fotoslinger nog meer producten zoals fotokalenders, verjaardagskalenders, agenda’s en familieplanners. Ze hebben ook verschillende soorten fotoboeken, dus er is voor ieder wat wils.

Wij wensen jullie heel erg veel plezier met een manier zoeken om te genieten van jullie bijzondere fotomomentjes! Hopelijk heeft deze review je geholpen om een passende keuze te kunnen maken. Lees ook reviews die wij schreven van andere producten. 

1 Comment

  • Review | Fotoslinger van Hetfotoalbum.nl leuk om cadeau te geven! - Lara Hermse
    januari 13, 2018 at 3:34 pm

    […] te vinden om mijn vakantie of reis visueel te maken. Als gastblogger voor Travelgirls.nl schreef ik deze review over de fotoslinger van […]

    Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.