Menu
Curaçao

Curaçao| 5 dingen die je gedaan moet hebben

Een Caribisch eiland en ook nog deel van het nederlandse konikrijk, ja hoor onze travelgirl Danique was op Curaçao. Ga jij naar Curaçao of staat deze toffe bestemming in toekomst op jouw bucketlist? Lees verder welke 5 dingen je zeker niet wilt missen als je op Curaçao bent.

#Sup Yoga

Zwemmen in de oceaan, een dagje strand, heerlijk voor een dag vakantie. Maar ben je toe aan een beetje vernieuwing?

Volg een Sup Yoga workshop bij Dushi Up. Niet alleen heerlijk voor de echte ontspannings oefeningen, ook levert het hilarische beelden op wanneer er iemand van zijn plank af valt.

#Zwemmen met de varkens

Niet alleen op de Bahamas kun je het, ja je leest het goed! Ook op Curaçao kun je zwemmen met varkens! Maar deze dieren wonen op dit strand. Ze zijn ontzettend tam en misschien wel jouw nieuwe strand buddy.

#NEXT STOP FOOD.

Een vakantie of trip is natuurlijk niet compleet zonder een ervaring in de buitenlandse keuken. Wat dacht je van een kookcursus Caribisch eten? Je moet wel een beetje bestand zijn tegen pittig eten, maar laat het er niet minder op smaken.

Een goede aanrader is: Helmi Smulders @CaribeanSpicegirl

Daarnaast heb je op Curaçao natuurlijk een heleboel restaurants. Aan het strand, in de natuur, een foodtruck langs de weg.

Mijn favoriete restaurant: Mosa
Bij dit concept is het de bedoeling dat je alle gerechten met elkaar deelt. Van elk gerecht krijg je steeds de hoeveelheid aangepast op het aantal personen aan tafel. Wij vinden dit concept erg leuk omdat je niet alleen aan tafel zit om te eten, het dwingt een sfeer af, op een positieve manier. Een beetje zoals je naar een restaurant gaat zonder internet, en waar je telefoon dus een no go is. 🙂

#Quad rijden

Zin in wat avontuur? Niet bang aangelegd? Dan is quad rijden een echte aanrader voor jou. Huur een quad bij Eric ATV tours.

Verken het eiland op een spectaculaire manier. Wil je een stukje door de woestijn rijden? Toch even de weg op? Crossen op het strand? Gegarandeerd het beste uitzicht en ook een vette adrenaline kick.

#Varen

Varen vond ik echt te gek, de openbare tijdens de boottocht naar Klein Curaçao een onbewoond eiland. Wijn en zon zijn aanwezig, dus je kunt even lekker ontspannen.
Je bent op Curaçao, dit eiland verlaten zonder gevaren te hebben is een no go.

Een andere mooie boottocht om te maken is door de Spaanse wateren.
Onze tip: Vergeet niet een snorkel stop te maken bij het oude schipswrak. Op veel plekken in Curaçao kun je ook met schildpadden snorkelen

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.