Menu
Avontuur / Bali / Budget / Indonesië

Indonesië | Zo kom jij bij de Buddha to Buddha winkel op Bali!

Ben jij helemaal verzot op de sieraden van Buddha to Buddha maar vind je ze toch echt te duur? Dan moet je een bezoekje brengen aan de Buddha to Buddha winkel op Bali! In deze blog lees je waar je de mysterieuze Buddha to Buddha winkel op Bali kunt vinden en krijg je ook nog een paar tips zodat je zoveel mogelijk uit je koop kunt halen!

Tips voor je bezoek aan de Buddha to Buddha winkel op Bali

Er zijn verschillende manieren om naar de Buddha to Buddha winkel op Bali te gaan. Onze aanrader is om op eigen gelegenheid te gaan, bijvoorbeeld met een scooter of auto. Wanneer je door iemand afgezet wordt, een touroperator of een taxichauffeur bijvoorbeeld, krijgt deze 10% commissie over alles wat jij koopt. Kom je op eigen gelegenheid en benadruk je dit ook duidelijk in de winkel, dan krijg je korting! Het atelier heet Saraswati Silver. Je kunt het dus niet op Google Maps vinden onder “Buddha to Buddha winkel op Bali”. Als ze namelijk onder de originele naam zouden werken zouden de prijzen ook anders moeten zijn dan dat ze nu zijn.

Hoe kom je bij de Buddha to Buddha winkel op Bali?

Het adres is: Banjar Pagutan Kaja, Batubulan Gianyar – Bali. Dit adres kun je gewoon invullen in je navigatiesysteem van je telefoon en via een toeristische route kom je uiteindelijk aan op een klein pleintje waar je kunt parkeren. Aan de rechterkant van dit plein zit een atelier waar de sieraden gemaakt worden. Je mag hier binnen kijken en foto’s maken. Verwacht geen warm welkom, want het personeel is vooral hard aan het werk.

Aan de linkerkant van het plein loopt een smal pad naar boven. Als je deze volgt kom je bij een mooie houten deur. Achter deze deur vind je de zilveren hemel! Nogmaals, doe alsof je de weg weet, laat niemand met je meelopen en benadruk in de winkel dat je zonder gids gekomen bent. Dit scheelt echt veel geld! Mocht je ze willen bellen dan is het telefoonnummer is: 081 999 250944 en op Instgram zijn ze te vinden via deze link.

Hoe goed is de prijs?

De sieraden die ze verkopen zijn qua design bijna identiek aan de Buddha to Buddha sieraden die je in Nederland in de winkel kunt kopen. Een groot verschil is dat er een stempel op zit van Best to Buddha. Je betaalt de zilverprijs voor je sieraad. Het is misschien even spannend als je in de winkel bent, maar de prijzen zijn wat ons betreft echt eerlijk of soms zelfs spotgoedkoop. Wij betaalden bijvoorbeeld 5 euro voor oorbellen die in Nederland 65 euro kosten. Bij de oorbellen die ze aanbieden is het verschil in echtheid niet te zien. De ringen zijn iets smaller en dunner dan de echte. Dit vonden wij juist fijn, omdat de echte ringen te grof zijn voor onze fijne ‘Travelgirl handjes’ haha! Je koopt dus niet een officieel Buddha to Buddha sieraad maar wel een super goede namaak.

Hopelijk lukt het je door deze blog om je weg te vinden en heb je een fijne shopervaring. Wij gaan in ieder geval weer langs bij de Buddha to Buddha winkel op Bali als we weer op dit fijne eiland zijn! Wil je meer lezen over Bali lees dan gerust verder…

Wil je niet meer alleen door Bali reizen?

Klik dan hier!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.