Menu
Algemeen

WIN! Tegoed voor een Sunny Cars huurauto t.w.v. €150

Travelgirls.nl loves Sunny Cars! Verschillende travelgirls gingen deze lente met een Sunny Cars huurauto op pad. Zo ook Catheleyne, die in april een auto huurde op het Griekse eiland Corfu. Benieuwd naar haar ervaringen en wil je deze zomer zelf ook het gemak van Sunny Cars ervaren? Lees dan zeker even verder, want jij kunt een Sunny Cars tegoed ter waarde van maar liefst €150 winnen!

Een auto huren bij Sunny Cars

We hebben onze reservering pas gemaakt toen we al op Corfu waren. Gelukkig was dat geen enkel probleem. Omdat we een last minute reservering maakten moesten we even wachten op een bevestiging, die snel kwam. We kozen voor een standaard auto, maar wel met airco, want dat was wel nodig in Griekenland. De volgende dag konden we onze huurauto al ophalen, bij een kantoor een klein stukje lopen van ons appartement in Corfu-stad. De dame die daar werkte hielp ons vriendelijk en in goed Engels. Ze vertelde ons ook welke plekken op het eiland mooi waren om heen te gaan. Fijne service!

Roadtrippen in Griekenland

Toen konden we met onze huurauto op pad! Corfu is geen enorm groot eiland en het lukte ons dus om in twee dagen alles te zien wat we wilden zien. We reden van het uiterste noorden naar het meest zuidelijke puntje van het eiland. Soms was het wel even lastig met kronkelweggetjes in de bergen, maar de auto kon dat gelukkig goed aan. We hebben vooral stops gemaakt bij mooie verlaten stranden, die je zonder auto niet zo makkelijk zou kunnen bereiken. Dat is het gemak van een huurauto!

Het inleveren van onze huurauto

Op de laatste dag dat we de auto hadden, aten we in een restaurantje in de bergen van Corfu. Daardoor vergaten we de tijd een beetje en ineens schrokken we, want we moesten de huurauto voor 21:00 weer inleveren! Door de stress reden we ook nog eens verkeerd en we moesten ook nog tanken. Uiteindelijk arriveerden we tien minuutjes na sluitingstijd bij het kantoor van Sunny Cars. We waren al bang dat we te laat waren, maar het personeel stond gewoon buiten op ons te wachten. Speciaal voor ons waren ze open gebleven, wat we erg waardeerden.

Win! Tegoed voor een Sunny Cars huurauto t.w.v. €150,-

Wil jij ook zo’n fijne ervaring meemaken met een huurauto? Let dan goed op! In samenwerking met Sunny Cars mogen wij een tegoed van €150,- voor een huurauto weggeven aan één van onze volgers.

Voer het volgende uit om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Travelgirls.nl en laat in het Facebookbericht over de winactie weten met wie jij graag een auto zou huren op vakantie (tag!)
  • Volg Travelgirls.nl op Instagram en reageer onder de post van de winactie met wie jij graag een auto wilt huren op vakantie (tag!)
  • Extra kans maken? Doe mee via beide kanalen!

Wie weet maak jij deze zomer dan de roadtrip van je leven! Je kunt meedoen t/m zondag 15 juli 2018, 23.59 uur. Maandag 16 juli 2018 maken we op onze Facebookpagina en Instagram account de winnaar bekend. En niet gewonnen, niet getreurd, want we verloten ook twee troostprijzen!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.