Menu
Ergernissen op reis

Review | Snurken op reis? Dit is de oplossing!

Je wil graag op reis, backpacken, slapen in hostels en nieuwe vrienden maken, maar… super gênant, je snurkt. Niet een beetje? Nee, je snurkt als een Grizzly, zoals een houthakker die een bos aan het omzagen is of een oude Diesel die niet op gang wil komen. Nu is er de oplossing om jouw reisplezier (en dat van je reisgenoten) te vergroten de anti snurk beugel van Mr. Anti Snurk. Lees in deze blog over dit geweldige product dat (hopelijk) jouw snurken zal stoppen!

Zagen zagen wiede wiede wagen…

Snurken is zo à relaxt en beschamend volgens Travelgirl Lara! Omdat Lara serieus bang om te snurken als ze naast iemand anders slaapt en hierdoor slecht in slaap komt, regelde ze een fijne samenwerking met Mr. Anti snurk. Ze mocht een anti snurk beugel testen en is verrast over het resultaat: “De beugel zit prima aangesloten in je mond. Hij is gemakkelijk naar jouw gebit te vormen. Persoonlijk vond ik het lastig om er mee in slaap te vallen, gewoon om het feit dat je iets in je mond hebt wat er anders niet zit. Omdat ik alleen snurk als ik heel erg moe ben of te veel gedronken heb is het voor mij geen dagelijkse noodzaak. De anti snurk beugel geeft mij meer zekerheid als ik naast een vreemde slaap want ik snurk er niet meer door!”

De voordelen van Mr. Anti Snurk:

  • gemakkelijk opmaat te maken
  • een goede prijs kwaliteit verhouding
  • klein in formaat

Zo werkt de anti snurk beugel

Tijdens het slapen wordt je luchtweg geblokkeerd door je onderkaak die naar beneden zakt. Dit komt omdat je tijdens het slapen ontspant. De trillingen die door het ademen ontstaan veroorzaken het snurk geluid. Door de anti snuk beugel wordt je onderkaak zelfs in ontspannen positie op zijn plaats gehouden. Super simpel maar erg effectief, je kaak blijft op zijn plaats en je snurkt niet meer!

Wetenschappelijk bewezen

Nooit meer snurken, voor maar €27,95 heb je hem al in huis. Als we het wetenschappelijke onderzoek van het National Center for Biotechnology Information (NCBI) mogen geloven dan werkt de snurkbeugel bij 98% van de mensen die hem gebruikt. Mocht jij bij een van die 2% behoren dan mag je binnen 7 dagen de beugel gewoon terug sturen en krijg je je geld terug. Lees hier de resultaten van het onderzoek.

Wat is jouw ervaring met snurken? Heb je nog tips om het snurken tegen te gaan? Behoor jij tot de 2% of tot de gelukkige 98% waar de snurk beugel van Mr. Anti Snurk bij werkt? Wil jij een snurkbeugel voor jezelf of voor jouw reisbuddy winnen ga dan snel naar ons Instagram account en doe mee met de win actie!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.