Menu
Algemeen / FailFriday

FailFriday | Photobomber op Lombard Street

Reizen, het hoort leuk en ontspannend te zijn, maar soms gaat er weleens wat mis! Op FailFriday vertellen travelgirls hun failmomentjes. Er achteraf om lachen is het beste wat we kunnen doen toch? Er is ook ruimte voor jouw failmoment! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij jouw failmoment kan delen met de lezers van travelgirls.nl!

Het FailFriday moment van… Eef!

Toen wij twee jaar geleden naar San Francisco vlogen zat alles tegen. Het eerste vliegtuig was vertraagd en daardoor misten we de aansluiting in Chicago. We werden overgeboekt op een ander vliegtuig dat ook weer vertraagd was. Eindelijk zaten we klaar om te vertrekken vanuit Chicago naar San Fransisco, bleek de passagierslijst niet doorgegeven te zijn en mochten we niet opstijgen. Uiteindelijk kwamen we ruim zeven uur later aan in San Francisco. Gelukkig werden we, na vele telefoontjes, ver buiten de inchecktijd toch nog binnengelaten in ons guesthouse.

Ach, alles komt wel weer goed! We hadden alleen helaas veel minder tijd in San Francisco dan gepland. Een van de dingen op onze to do list was Lombard Street bekijken en op de foto zetten.

Een bijzondere hobby op Lombard Street

Met onze drukke planning lopen we gehaast de steile straten door en niet lang voor zonsondergang komen we aan bij Lombard Street. Druk fotograferend bedenk ik me steeds, het zou voor de foto stiekem wel fijn zijn als die oude man nou eens weggaat. Niet veel later kijk ik nog eens goed en zie ik dat die man wel een hele interessante hobby heeft. Zijn edele delen laat hij schaamteloos zien en fotograferen…

Niet veel later wordt hij opgehaald door de politie, maar tegen die tijd is het ook wel erg donker om nog een mooi plaatje te kunnen schieten….

Ik heb nu een uitgesneden Lombard Street foto in mijn fotoboek. Oh, en ook die oude man is vast blij met mij, want ook hij heeft een miniplekje in mijn fotoboek gekregen… Gewoon om de tekst wat kracht bij te zetten….

Oké vooruit…Beelden zeggen meer dan woorden….Ik zal hem nog een keer blij maken….

Jouw FailFriday moment op travelgirls.nl?

Hahaha oeps! Eigenlijk is dit vooral een failmoment voor deze man, maar het is toch jammer dat je geen goede foto kan maken zonder edele delen… Heb jij ook een failmomentje dat je met ons wilt delen? Stuur je verhaal op naar eef@travelgirls.nl en wie weet kunnen we binnenkort met zijn allen om jouw moment lachen of van jouw fout(en) leren…

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.