Menu
Duitsland / Romantisch

Duitsland | Deze 9 beste restaurants in Keulen wil je niet missen

Het hoeft niet altijd de andere kant van de wereld te zijn. Dicht bij huis zijn vaak ook leuke steden en plekjes te ontdekken. Eén van die plekken is Keulen, klein maar fijn. Omdat Keulen niet zo heel ver van huis is, kun je er makkelijk een weekendje naartoe, maar vaak is één dag al genoeg. Wij willen de keuze om het beste restaurant te vinden een beetje makkelijker maken, zodat er geen discussies nodig zijn.

#1 Neni

Wil je een geweldig uitzicht hebben én ook nog een instawaardige lift voor wat leuke foto’s, voordat je je eten voorgeschoteld krijgt? Dan ben je bij Neni helemaal op je plek. Oosters eten met een moderne twist, dat kan je hier verwachten.

#2 Kebabland

Het beste kebab van Keulen, of zelfs van Duitsland wordt het genoemd. De rij kan vrij lang zijn, maar misschien heb je geluk en kun je een midnight kebab halen!

#3 The great berry

Lekker ontbijten met fruit bowls en andere lekkernijen zoals bananenbrood. Dit is echt dé ontbijt hotspot.

#4 Cafe Buur

Café Buur is het ontbijt café voor de Instagrammer, lekker eten met veel kleure. Zoals nutella pannenkoeken en smoothies. En dat dus de hele dag door!

#5 Mata Hari

Een nieuw geopend restaurant in Keulen, Indonesisch eten in tapas vorm. We hebben de halve kaart al gehad, tot nu kunnen we het allemaal aanraden!

#6 Brüsseler

In de hippe wijk ‘Belgische’ (Belgische kwartier) heb je een lokale kroeg met heerlijk Kölsch(bier) en halve kip! Niets beters dan in de zomer hier op het terras te zitten en de mensen bekijken die voorbij lopen.

#7 Oma Kleinman

Als je een echt Keuls familie restaurant wilt bezoeken, dan hup naar Oma Kleinman. De eigenaaresse heeft tot in haar negentiger jaren nog het restaurant gerund en nu is het nog in familie bezit. Hier krijg je voor een goede prijs overheelijke grote Schnitzels. Maar wees voorbereid dat je even van te voren reserveerd.

#8 Plomari

Bij Plomari vind je kleine Griekse tapas gerechten. Het restaurant is knus en je kunt verschillende gerechten proeven! Wij raden je aan vooraf te reserveren.

plomari

#9 Wonder Waffel

wonder waffel

Als je ergens een calorieën bom kunt verwachten, is het hier wel. Wafels met je naam en toppings die je zelf kunt kiezen. Kinder Bueno op je wafel, yassss! Ijs? Ook ja! Je kunt het zo gek niet bedenken.

Omdat onze Travelgirl Simone als Expat in Keulen zit, zal deze lijst heus niet de laatste zijn met hotspots uit Duitsland! Zijn jullie al in Keulen geweest? Misschien zelfs met Carnaval?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.