Menu
België / Europa

België | Time To Momo in Leuven

It’s time to momo in Leuven! Ken je de 100% boekjes nog? 100% Berlijn, 100% Rome en ga zo maar door! Deze zijn nu omgebouwd naar time to momo! En er bestaat nu zelfs een handige app met de beste tips en een handige offline kaart voor als je op citytrip bent. Onze travelgirl Sylvana heeft laatst the time to momo app uitgeprobeerd in Leuven. Benieuwd naar haar ervaring met de app en de mooie stad? Snel doorlezen dan!

Time to momo

De app was makkelijk te downloaden en ik kon hem meteen gebruiken! Leuven was toentertijd de stad van de maand, dus ik kon de gids gratis downloaden met de app. De app heeft een schattige uitstraling en het gebruik is makkelijk. Ook de tips voor leuke spots in Leuven waren super handig. De tips hebben me naar leuke plekjes gebracht.

Leuven

Leuven is een gezellig en klein stadje in België en wordt ook wel de bierhoofdstad genoemd. Dit komt door de bekende Stella Artois brouwerij. Ook staat de stad bekend als studentenstad, en er is dus veel gezelligheid te vinden. Ook rondom de kerst kun je hier een leuke kerstmarkt vinden. De time to momo app zit bomvol met tips en leuke hotspots in Leuven!

WURST

Wurst! Échte, lekkere, fotogenieke wurst! In deze tijd van de #foodporn trend moet al het eten er natuurlijk perfect en mooi opgemaakt uit zien. En deze plek doet daar duidelijk heel goed aan mee! Je kunt er lekkere hotdogs bestellen met verrukkelijke toppings erbij. Een dikke aanrader dus om hier lekker te eten!

CUBE Hostel

Hostels hebben altijd een aparte en gezellige sfeer, maar dit hostel slaat echt alles. Het design van het hostel is zo indrukwekkend! Overal waar je kijkt gebeurt er wel iets. De kamers waren licht en erg schoon, en de badkamer was ook nog eens prachtig. Een geweldige locatie dus voor een overnachting, en ook nog eens goed betaalbaar!

Baracca

Cocktails, heerlijke pizza’s, oesters en nog meer lekkere social bites! Klinkt heerlijk toch? Al dit lekkers kun je vinden bij het restaurant Baracca. Het is er gezellig om met vrienden te zitten en een cocktailtje te drinken terwijl je smult van de verschillende social bites. Een restaurant dat dus voor een gezellig avondje zorgt!

Time to momo in Leuven

Leuven heeft dus duidelijk veel leuke hotspots! En er zijn er natuurlijk nog veel meer. Deze leuke plekjes kun je allemaal vinden met de time to momo app. Dus maak daar zeker gebruik van als je Leuven bezoekt!

1 Comment

  • sanne@mostlyabroad.com'
    Sanne Grieten
    januari 15, 2018 at 10:00 am

    Mijn geboortestad! Leuven is echt een leuke stad, en inderdaad er zijn veel hotspots! Leuk artikel (:

    Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.