Menu
Algemeen / Women only

Women only | Neem gerust een vibrator mee op reis!

Ik ga op reis en neem mee… een vibrator van Funfactory! Wauw, hoor ik je hardop zeggen, wie neemt er nou weer een vibrator mee op reis? Wij hebben het gedaan, want tsja, je mag jezelf geen online platform voor jonge avontuurlijke vrouwen noemen als je niet af en toe buiten de gebaande paden gaat… 

Waarom een vibrator op reis?

Wij vrouwen willen ook wat “fun” op reis en daarom is het helemaal geen gekke keuze om een vibrator mee op reis te nemen. Wij mochten er een gratis testen en hebben er deze video van gemaakt. Grapje, we delen geen dirty details over dit product 😉 Maar we hopen wel het taboe te doorbreken met deze blog. Het lijkt soms namelijk alsof mannen alles mogen en zichzelf nergens voor hoeven te schamen en dat wij vrouwen de delicate bloempjes moeten blijven die we lijken te zijn. Wij van Travelgirls.nl voelen ons stoer en onafhankelijk en hopelijk kunnen we jou ook inspireren om je avontuurlijke zelf te zijn.

Facts and fun

Wij mochten de Volita slim vibrator testen. Hij past gemakkelijk in je backpack, want inclusief batterij weegt hij maar 107 gram. Er gaat één normale AA batterij in. Op deze batterij kan hij best lang zijn ding doen, dus je hoeft niet per se een reservebatterij mee te nemen. Met zijn bijzondere vorm lijkt het net een klein tulpje. We blijven Travelgirls.nl uit Nederland natuurlijk ;), dus zulke details vinden wij leuk. De vibrator is waterproof! Dat is wel echt een pre, want onder de dekens in je hostel ga je het vibrerende geluid gewoon horen. Onder de douche hoor je hem niet! Een beetje discreet zijn mag, vinden wij.

Ja, ik wil een tulpje bestellen!

Wil je graag deze vibrator mee op reis in jouw backpack dan kun je hem via deze link bestellen. Er zijn natuurlijk meerdere websites waar je een vibo kunt bestellen. Wij vinden het fijn dat je bestelling vanaf €70,- gratis thuis bezorgd wordt als je besteld bij Fun Factory. Voor 23:00 besteld is morgen in huis, en niet geheel onbelangrijk: je toy is discreet verpakt.

Hopelijk helpen we je door deze blog een beetje over je schaamte heen om een vibrator mee op reis te nemen en heb je nog iets aan de tip over het geluid. Fijne vakantie, meiden! En vergeet niet je vibrator mee op reis te nemen 😉
Ben je op zoek naar meer blogs die vooral interessant zijn voor vrouwen, klik dan op deze link en laat je inspireren.

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.